Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 995 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Domherrevägen 7, Klövsjö, Vemdalen
Typ
Fritidshus
KVM
140.0 kvm
Tomt
1 405 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Storslagen utsikt från Dalvallen i Storhogna

Fantastisk utsikt mot Storhognafjället och soligt högt läge, nära till längdspår, skoterled och anslutningspår till alpin skidåkning.

På denna vackra tomt i övre delen av Dalvallen väntar ett riktigt praktfullt fjällhus på att bli byggt enligt bilderna i annonsen. Exteriört byggs huset med mörkt laserad liggande timmerpanel. Invändigt byggs huset likaså i mörk toner och hög kvalité. Köket är i svart utförande och inkluderar köksö.

Husets storstuga kommer med fjällkänsla; panoramafönster med utsikt och öppet ända till nock. Här placeras kamin att mysa framför efter en dag på fjället eller under kuriga kvällar. Det blir gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Köket kommer att ligga i anslutning till storstugan och vara fullt utrustat med gott om utrymme. Efter en dag i skidspåret eller backen kan ni slappna av i husets stilrena bastu inredd i theromasp. Badrummet utförs i kakel och klinker och kommer att ha altandörr rakt ut till altanen.

Huset kommer att ha energieffektivt värmesystem, vattenburen golvvärme i hela markplanet via en frånluftsvärmepump. Ventilation med energiåtervinning bidrar även det till låga driftskostnader på uppskattningsvis 15 000 kWh per år.

Med ett flott och rymligt utförande lämnar huset lite eller inget mer att önska. Altan på alla sidor runt hela huset gör att du kan njuta av solen från altanen oavsett årstid och tid på dagen.

Garage är möjligt som tillval, 350 000 kr för kallgarage, 450 000 kr för varmgarage. Ritningar på garaget ligger under dokument.

Observera att huset ej är byggt. Den som vill köpa det köper tomten separat och tecknar upp ett ABS019 avtal med husentreprenören. Mäklaren hjälper dig.

Fotografierna är för inspiration och är tagna i ett likadant hus som byggts under 2020. Möjlighet finns till visning i huset där bilderna tagits, kontakta mäklaren för tidsbokning!
Under dokument finns ritningar karta som visar tomtens läge.
Husbyggaren heter Husdirekt i Jämtland AB och har under det senaste året producerat många hus av denna modell i området med idel nöjda kunder. Goda referenser finns!
Välkommen att vara med från byggstart och välkommen hem!

Allmän information

Pris

6 995 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

7

Tomtareal/mark

1 405 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

140 kvm

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Gatuadress

Domherrevägen 7

Ort

Vemdalen

Kommun

Berg

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

474 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

474 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 1:467

Objektskategori

Fritidshus

Rumsbeskrivning

Planlösning: Entré till en hall med inbyggda garderober med skjutdörrar. Direkt till höger ligger en WC, till vänster ett sovrum. Rakt fram från hallen kommer du in i storstugan med utsikten rak fram och köket på vänster sida. På andra sidan storstugan finner du ytterligare två sovrum, badrum och bastu samt teknikrum och förråd. En trappa från allrummet leder upp till loftet som kan inrymma ytterligare ett sovrum alternativt ett extra allrum.

Byggnader

Byggår

2023

Typ av byggnad

1-plan med loft

Fönster

3-glasfönster

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Frånluftsvärmepump till golvvärme

Märke på värmeanläggning

Nibe fighter 470

Stomme

Trä

Grundmur

Betong

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

El kommentar

Plejd

Ekonomi

Kommentar

Elkostnaden varierar med aktuellt elpris.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

5 000 SEK/år

Sotning

1 000 SEK/år

Väg

3 500 SEK/år

Renhållning

3 000 SEK/år

Årlig elförbrukning

15 000 kWh/år

Elkostnad

30 000 SEK/år

Summa driftkostnad

42 500 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

För klövsjö 1:31,1:32 och 1:316 etapp 4, Detaljplan (Beslutsdatum: 2013-05-17, Registreringsdatum: 2014-01-09, Senast ändrad: 2021-03-01)

Planer och bestämmelser

För klövsjö 1:31,1:32,1316,etapp 1-5,dalvallens fjällby,storhogna, Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 2017-12-07, Registreringsdatum: 2018-10-18, Senast ändrad: 2022-01-11)

Gemensamhetsanläggning

BERG KLÖVSJÖ GA:38

Gemensamhetsanläggning

BERG KLÖVSJÖ GA:59

Dokument (pdf)

Garage plan 2 Garage-plan-1 Fastighetskarta-2023-03-06
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl