Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 675 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vemdalsskalet Vemdalsporten 43, Vemdalen, Vemdalen
Typ
Fritidshus
KVM
115.0 kvm
Tomt
1 167 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor fin stuga på Vemdalsporten!

På ett riktigt fint läge på Vemdalsporten finner du detta superfina hus, som nyss blivit inflyttningsklart.

Detta är det fjärde och förmodligen sista huset som uppförs i denna fina utformning i området, så det gäller att vara med!

Interiörbilderna är tagna i ett redan uppfört hus i grannskapet som färdigställdes i fjol och som nu har nöjda ägare. Huset som står på Vemdalsporten 43 är i det närmsta helt identiskt; panoramafönster och kamin i storstugan, loft, bastu med relax och egen utgång, rymlig hall och många sovplatser. Här finns allt som krävs av ett riktigt bekvämt och modernt fjällhus och lite till. Här bor du med närhet till naturen, längdspår alldeles nära, Vemdalsskalets alpina anläggning och Skalets torg med restauranger och butiker. Tomten är noggrant utvald för att möta dina krav på sol, utsikt, närhet till längdåkningsspår, skoterled och natur.

Välkommen in på 3D visning av det redan uppförda huset och upplev interiören och materialvalen som är rigoröst genomtänkta av en skicklig inredningsdesigner. I 3D-vyn finner du även planskiss och mätinstrument så att du kan börja möblera! Observera att samtliga foton är tagna i ett redan uppfört hus och är alltså inte huset som säljs. Vitvaror, köket och bastudörr är uppgraderade, i övrigt är huset i det nästan identiskt. På drönarfotona ser du vart huset finns. Garderoberna i planskissen ingår inte.

Välkommen hem till Vemdalsporten 43!

Allmän information

Pris

5 675 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Tomtareal/mark

1 167 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

115 kvm

Areauppgift enligt

Areauppgifter enligt säljaren

Gatuadress

Vemdalsskalet Vemdalsporten 43

Ort

Vemdalen

Kommun

Härjedalen

Taxeringsår

2021

Taxeringsvärde mark

422 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

422 000 SEK

Taxeringsvärdesbeskrivning

Taxeringsvärdet avser endast marken.

Fastighetsbeteckning

HÄRJEDALEN VEMDALENS KYRKBY 53:271

Objektskategori

Fritidshus

Rumsbeskrivning

Planlösning

Entré från husets baksida in i en avlång hall. Till vänster ligger en klädkammare som är lika stor som hallen och rymmer massor av förvaring i både garderober och klädhängare. Till höger från hallen ligger tvättstuga och teknikrum.

Vidare längre in från hallen på vänster sida ligger badrummet som har bastu och altandörr med frostat glas som leder rakt ut. Till höger efter hallen ligger masterbedroom som har gott om plats för både dubbelsäng och förvaring.
Vidare in i huset kommer du till den luftiga storstugan, här är öppet upp till nock och fönster i tre riktningar.
Köksavdelningen ligger till vänster och har plats för matgrupp. Den utskjutande delen av storstugan med fönster och altandörr på alla tre väggar är optimal för placering av soffgrupp. Till höger från storstugan är ytterligare ett sovrum, detta har snedtak med generös takhöjd. En trappa leder från storstugan upp till loftet, här är en liten avsats med öppet ner mot storstugan framför det tredje sovrummet som ligger innanför.

Huset har genomgående träpanel på väggarna. Golven lagda med slitstarkt 1-stavs vinylklickgolv från Golvabia eller klinker.

Rumsbeskrivning

Hall
Hall med klinker och mörkbetsad panel. Ytterdörr med fönster.

Klädkammare
Klädkammare med garderob och utrymme för avhängning.

Teknikrum/Tvättstuga
Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och värmepanna. Klinker på golv och panel på väggarna.

Inre hall
Inre hall med tre garderober.

Badrum
Badrum med dusch, handfat, WC och handdukstork. Kakel i duschen och grålaserad panel på väggarna. Frostad balkongdörr samt dörr till bastu. Bastu med träpanel.

Sovrum ett
Sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och ett fönster.

Sovrum två
Sovrum med plats för våningssäng och med två fönster.

Toalett
Toalett med WC och handfat.

Vardagsrum/kök
Öppen planlösning med öppet till nock. Braskamin och panoramafönster. Kök med spis/ugn, fläkt, mikro och kyl/frys. Stänkskydd av glas bakom spis och diskho. Trappa upp till loft.

Loft
Loft med avsats med glasparti samt ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Byggnader

Typ av byggnad

1 plan med loft

Typ av ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Fönster

3-glas

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Luftvärmepump - vattenburen värme

Skick på värmeanläggning

Ny

Ålder på värmeanläggning

Ny

Märke på värmeanläggning

Nibe fighter 750

Stomme

Trä

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Internet: Förberett för fiber, köparen står för anslutningskostnaden som enligt uppgift från säljaren uppgår till 22 900 sek.

Ekonomi

Kommentar

Elnätskostnad med BTEA uppgår till ca 8500 sek/år för 20 A. Elförbrukningen enligt ovan är uppskattad.
Samfälligheten för väg är ännu inte bildad.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

7 830 SEK/år

Sotning

650 SEK/år

Renhållning

775 SEK/år

Årlig elförbrukning

15 000 kWh/år

Försäkringsinformation

Företag: Länsförsäkringar
Försäkrat till fullt värde: Ja

Summa driftkostnad

9 255 SEK/år

Energideklaration

Kommentar

Behövs ej, fritidshus.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Allmänt
Varmt välkommen till genuina, natursköna och aktiva Vemdalen! Det som sammanfattas under namnet Vemdalen är inte mindre än fyra skidanläggningar, var och en med sin egen stil. Du tar dig enkelt mellan de olika områdena. På vintern har alla med ski pass på minst 6 dagar fri tillgång till snöpendeln som går från morgon till kväll mellan de olika anläggningarna. Vemdalsfjällen har utvecklats till Sveriges tredje största skidort under de senaste åren.

Våra gäster återvänder hit, fler och fler upptäcker Vemdalen varje år. Vårt gynnsamma inlandsklimat och höga höjd över havet i kombination med välutvecklat och modernt snösystem gör att Vemdalen erbjuder riktigt god snötillgång och tidig säsongsstart.

Skidorten har det senaste decenniet försetts med inte mindre än tio nya expressliftar. I anläggningen erbjuds sammanlagt 35 liftar och 58 nedfarter inom en radie på 4 mil! I Vemdalens skipass ingår samtliga skidområden.

Vemdalsfjällen erbjuder dessutom mycket mer än ?bara? högklassig utförsåkning.
Under vinterhalvåret kan man exempelvis prova på isklättring, skoterturer,
hundspann och slädturer. Vemdalen erbjuder även 70 km längdspår för klassiskt och
skate i fjällmiljö. Varje område har en egen spårcentral men allt är ihopknutet så det är möjligt att ta sig från Klövsjöfjäll ända till Björnrike på längdskidor!

Barmarkssäsongen bjuder även det på rikt friluftsliv med fiske, vandringar, ridning, cykelleder, paddling, jakt med mera. Området erbjuder även två golfbanor, en i Hede med utsikt över Ljusnan och Sonfjället och en andra i Klövsjö med bana i härlig fjällmiljö.

Våra områden:
Vemdalsskalet är den största anläggningen med fyra bekväma 6-stols expressliftar. Här bjuds varierad åkning för hela familjen. Hovdefjället har åkning i alla svårhetsgrader. Här finns drygt 20 nedfarter för alla. Även här finns det ett barnland med en säker expresslift för de minsta och det även möjlighet till barnpassning. Det finns ett torg på Vemdalsskalet med en genuin fjällkänsla. Här finner du restauranger och nöjen samt butiker.

Klövsjöfjäll har länge kallats skidåkarens by, här finns svarta pister med dignitet på rad. Men under senare år har anläggningen utvecklats och nu finns här ett bredare utbud med Vallesbana, Valles skogsbana och miniland. Högst uppe på fjället, flaket finns snäll åkning för alla samt en park. Du kommer upp på toppen med KlövsjöExpress eller bil. Du kan också komma hit med hjälp av släpliften som sammankopplar Klövsjöanläggningen med Storhogna. På toppen finns längdcentral för riktigt fin längdåkning i fjällmiljö. Nere på byn finns även ett elljusspår. Klövsjö by har flera trevliga restauranter och eget ölbryggeri och stenugnsbageri. På sommaren kan du fiska och paddla i sjön som ligger i dalen mellan byn och anläggningen.

I Storhogna, som ligger nästgårds, finns barnvänlig åkning och fantastiska vyer. Här finns även Storhogna Spa och det nya M-huset med bowling, mat, gym och butiker. Storhogna är något för dig som vill njuta alla årstider och har en faiblesseför svenska fjällen och dess lugn men även vill njuta av god mat, spa eller behandlingar. Du har en bekväm access rakt upp på kalfjället där du om sommaren kan vandra, på hösten plocka hjortron och om vintern åka skidor.

Fortsätter du förbi Vemdalens by som även den har utbud av restauranter, butiker och skiduthyrning etc. kommer du mot Björnrike, som kan stoltsera med Sveriges längsta sittlift! Uppe på toppen har du en fantastisk utsikt över fjällen som i sig är en upplevelse. Björnrike har riktigt långa fina backar för alla att njuta av; bredvid ett tuffare alternativ finns alltid ett lättsammare alternativ.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film 3D modell

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl