Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 300 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Tallstigen 1, Lilla Habo, Lomma
Typ
Fritidshus
KVM
25.0 kvm, biarea 6.0 kvm
Tomt
0 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmigt fritidshus på idylliskt läge i Lomma.

Mitt i rekreationsområdet Kyrkfuret i Lilla Habo står denna totalrenoverade stuga på bästa läge mitt bland höga tallar, stora syrenbuskar och övrig växtlighet. Lugnet och miljön får dig att känna dig som om du är mitt i en John Bauer målning. Det här är ett perfekt tillhåll för er som söker en lugn frizon där ni kan umgås med familj/vänner eller bara vara ett med skog och natur. Perfekt också för den inbitne surfaren att ha en egen stuga på promenadavstånd från strandkanten. Underbart vackra naturstråk att vandra i och med ett par minuters cykeltur når ni strand och bad, ja vem vill inte ha en stuga några stenkast från havsbruset? Stort trädäck i tre väderstreck runt stugan samt en uteplats med tak. Intill stugan finns verktygsbod/förråd.

Kort och gott ett mysigt och på sommaren extra lummigt smultronställe att njuta av naturen, öppen himmel och närhet till strand och bad.

Välkomna hem!

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea

25 kvm

Biarea (BIA)

6 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Tallstigen 1

Ort

Lomma

Kommun

Lomma

Fastighetsbeteckning

LOMMA LILLA HABO 3:6

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Byggnad på ofri grund

Rumsbeskrivning

Stuga med öppen planlösning mellan huvudrummet och sidorummet. Trädäck runt hela byggnaden. Hela stugan är totalt nyrenoverad. Vitt golv, väggar och tak. Kökshörnan är utrustad med ho, micro/ugn och kyl med frysfack.

Modernt badrum med toalett och dusch finns i anslutning till stugan.

Kommunikation
Du tar dig lätt till kyrkfuret med buss som stannar på ca 5 minuters promenad. Motorvägen ligger på bekvämt avstånd med access mot både Lund och Malmö. I Lomma finns tågstation och busstation.

Byggnader

Typ av byggnad

Stuga

Typ av ventilation

Självdrag

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Enskilt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark & Plintar

Typ av uppvärmning

Direktverkande el / Golvvärme

Ålder på värmeanläggning

2022

Stomme

Trä

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

Övriga byggnader

Här rör det inte sig om arrende utan ett samägande och försäljningen gäller en byggnad på ofri grund där köparen innehar nyttjanderätt om 1/11 av Kyrkofurets tomt som är totalt ca 6800 kvm. Huset räknas således inte som fast egendom utan lös egendom.

Byggnadskommentar

Kyrkfuret är anslutet till kommunalt vatten och spillvattennät men inte till dagvattennätet. Kyrkfuret har en anslutningspunkt som går till en gemensam byggnad där vatten och spillvatten finns, det vill säga att vatten och spillvattennät inte är framdraget till de enskilda husen. Modernt badrum med toalett och dusch finns i anslutning till stugan.

Ekonomi

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Årsavgift

1 500 SEK/år

Summa driftkostnad

1 500 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Gemensamhetsanläggning

Lomma Lilla Habo Ga:1

Planer och bestämmelser

För Lilla Habo 3:7 m.fl., Områdesbestämmelse (Beslutsdatum: 20150319, Registreringsdatum: 20150909)

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda befintliga vägen. - Väg

Rättigheter förmån

Officialservitut: Väg i samfälld vägmark

Dokument (pdf)

Ordningsregler Om Kyrkfuret Stadgar

Länkar

Prospekt Tallstigen 1
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl