Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
9 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Solbacksvägen 21, Soltoppen, Storhogna, Vemdalen
Typ
Fritidshus
KVM
176.0 kvm, biarea 25.4 kvm
Tomt
892 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

176 kvm boyta på toppläge i Storhogna

Välkommen hem till Soltoppen och 176 kvadratmeter fjälldröm med fantastisk utsikt!

Detta är det högsta läget på tomt som erbjuds i Storhogna.
Tomten ligger på Soltoppen i Storhogna med magnifik utsikt mot Storhognas skidbackar. Från tomten kan du ta dig till skidåkning på längde eller via anslutningsspår som förbinder Soltoppen med Storhognas och Klövsjöfjälls alpina skidbackar. Det är även möjligt att åka skoter direkt från tomten för att ansluta till skoterleden som ligger i närheten.

Huset kommer att byggas i mörk stilfull ton, interiört med bred brunlaserad träpanel på väggar och i tak. Panoramafönstren på husets gavel går i ett stycke ända från golv till tak och ger en känsla av att släppa in fjällvärden rakt in i din storstuga. Mellan panoramafönstren står kaminen, ytan bakom den är stensatt ända upp till nocken. Köket är fullt utrustat från Ballingslöf med utsikt mot Storhognafjället och skidbacken genom det stora spröjsade fönstren. Köket är utrustat med spishäll med inbyggd fläkt, vitvaror i svart eller inbyggt utförande allt från Miele. Huset storstuga i öppen planlösning med köket på markplanet samt ytterligare ett allrum på övervåningen. På markplanet på husets sida finns ett stilrent SPA med bastu och relax med glasvägg emellan, en helglasad altandörr leder rakt ut på altanen. Vidare på markplanet finns två stora sovrum samt ett extra badrum/tvättstuga.

En trappa med glasräcke leder upp till övervåningen. Här är allrummet som är mysigt ritat med snedtak, även härifrån kan du njuta av utsikten tack vare de stora panoramafönstren och glasräcket. Här finns plats för mindre soffgrupp eller fåtöljer. På övervåningen finns tre sovrum, två med plats för dubbelsäng, ett med plast för två enkelsängar. På övervåningen finns också ett badrum.

Huset tar cirka sex månader att bygga efter det att bygglov vunnit laga kraft.

Garage är möjligt som tillval, 350 000 kr för kallgarage, 450 000 kr för varmgarage. Ritningar på garaget ligger under dokument.

Husbyggaren heter Husdirekt i Jämtland AB och har under det senaste året producerat drygt tio hus i området med idel nöjda kunder.

Observera att huset ej är byggt. Den som vill köpa det köper tomten separat och tecknar upp ett ABS019 avtal med husentreprenören. Mäklaren hjälper dig.

Allmän information

Pris

9 295 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

ca 6 månader efter det att bygglov vunnit laga kraft.

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Tomtareal/mark

892 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

176 kvm

Boareabeskrivning

124,9 BOA markplan
51,39 BOA övre plan

Biarea (BIA)

25,4 kvm

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Gatuadress

Solbacksvägen 21

Ort

Vemdalen

Kommun

Berg

Taxeringsår

2020

Taxeringsvärde mark

388 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

388 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

BERG KLÖVSJÖ 5:770

Objektskategori

Fritidshus

Rumsbeskrivning

Planlösning
Entré via altan från husets övre långsida in i en stor hall med fem garderober och torkskåp. Direkt till höger från hallen når du ett kombinerat badrum/tvättstuga/teknikrum. Rakt fram från hallen ligger storstugan och köket. Här är öppet upp till nocken och stora i två riktningar, till vänster i storstugan är köket. SPA och relax ligger också det till på vänster sida på markplanet. På höger sida på markplanet är två stora sovrum, ett masterbedroom med stort spröjsat fönster samt ett stort sovrum med plats för flera våningssängar för den som vill ha många bäddar.

Från storstugan leder en trappa upp till övervåningen, här finns ytterligare tre sovrum, ett badrum samt ett mindre allrum.

Huset har genomgående brunlaserad träpanel på väggarna, bredare panel på väggarna och en något smalare variant i taket. Ekparkettgolv från Khärs av modell Handbörd. Klinker från Coem i hall och våtrum, kakel i våtrum också det från Coem. Bastupanel av typ thermoasp, aggregat från HUUM. Spotlights i alla rum. I länkar och dokument under mer info här i annonsen finns produktbeskrivningar av ytskikten.

Markplan
Hall
Stor hall med avhängning, i garderober.
Badrum
Badrum med dusch, WC, handfat, tvättmaskin, torktumlare och värmepump, ett fönster mot husets ovansida.
SPA
SPA med bastu med stora fönster, glasvägg mot realxen, dusch, dubbelhandfat och WC.
Storstuga
Storstuga med plats för matgrupp och soffgrupp. Stora panoramafönster från golv till tak i ett stycke.
Kök
Kök från Marbolöv, utrustat med inbyggda vitvaror från Elektroflax inklusive spishäll med inbygg fläkt samt vinkyl?
Sovrum 1
Masterbedroom med plats för dubbelsäng, stort spröjsat fönster mot Storhognafjället.
Sovrum 2
Stort sovrum med plats för två enkelsängar alternativt två våningssängar, samt garderober.

Övre plan
Trappa med glasräcke leder upp till övervåningen.
Allrum
Allrum med snedtak, plats för soffa eller mindre möblemang. Glasräcke mot nedervåningen samt fönster mot husets ovansida.
Sovrum 3
Sovrum med plats för två enkelsängar eller en dubbelsäng samt förvaring.
Sovrum 4
Sovrum med plats för två enkelsängar eller en dubbelsäng samt förvaring.
Sovrum 5
Sovrum med plats för två enkelsängar samt förvaring.
WC
Extra badrum med dusch och WC.

Byggnader

Byggår

2021

Typ av byggnad

1 plan med loft

Typ av ventilation

Mekanisk

Fönster

3-glasfönster

Utvändiga plåtarbeten

Plåt

Avlopp

Kommunalt avlopp

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Plåt

Grund

Platta på mark

Typ av uppvärmning

Värmepump luft-vatten till golvvärme

Skick på värmeanläggning

Ny

Ålder på värmeanläggning

Ny

Märke på värmeanläggning

Nibe

Stomme

Trä

Fasadtyp

Liggande träpanel

Bjälklag

Trä

TV/Internet beskrivning

Förberett för fiberinstallation

Uteplatsbeskrivning

Altan runt hela huset

Övriga byggnader

Garage eller förråd möjligt som tillval

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

4 000 SEK/år

Uppvärmning

18 000 SEK/år

Väg

4 000 SEK/år

Renhållning

4 000 SEK/år

Summa driftkostnad

30 000 SEK/år

Dokument (pdf)

Garageritning Ritningar COEM-Cardoso-Catalogo-1

Länkar

Film Film Bastuaggregat Parkettgolv Handfat
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta