Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Fresiagången 94, Hindby / Jägersro, Malmö
Typ
Fritidshus
KVM
40.0 kvm, biarea 57.0 kvm
Tomt
393 kvm (arrenderätt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Malmös finaste kolonistuga är nu till salu!

I populära Jägershill 2 saluförs nu en extraordinär och komplett kolonistuga i gediget utförande med en ytterst välplanerad interiör. Stugan är välsituerad längst in på den solrika tomten vilket skapar gott om plats för trädgårdsintresse. På tomten finns flera uteplatser, en spännande trädkoja, fruktträd, odlingslåda och mängder av gräsmatta. Stugan har även en insynsskyddad atriumgård där en lekstuga, förvaring samt en naturlig plats för ett spabad samsas på lättskött trädäck. En vacker och inbjudande gångbana på trädäck leder upp till huvudentrén där vi möts av en stilren ljusgrå entrédörr. Interiört löper på entréplan enstavig ekparkett som knyter samman rummen och skapar en enhetlig känsla samtidigt som ett mäktigt ljusinsläpp dansar in på släta vita väggar och tak vilket skänker planlösningen en ljuvlig rymd. Funktionell planlösning med alla bekvämligheter till hands såsom ett fint Marbodalkök som är öppet upp till tak, ett stort huvudsovrum med en toalett i anslutning, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt fina sällskapsytor i vardagsrummet med en rejäl matplats. Ovanvåningen rymmer i dagsläget tre sovalkover med möjlighet till en fjärde. Sovalkoverna är inredda med dörrar, släta vita väggar och tak samt ett gediget trägolv.
Detta är en stuga att glädjas över och längta till.

Varmt välkommen på visning!

Allmän information

Pris

1 195 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Max antal sovrum

5

Tomtareal/mark

393 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Boarea (BOA)

ca 40 kvm

Boareabeskrivning

Enligt säljarens information är boarean 40 m² och biarean 57 m² (biarean inkluderar sovalkover interiört och tillbyggnader på tomten). Enligt koloniföreningen får följande byggas på en kolonitomt; högst 40 m² boyta, högst 10 m² uthus samt högst 12 m² inglasad veranda/uterum. I dagsläget är uterummet vinterbonat. Är det av vikt för tilltänkt köpare att uppmäta boarean så får man tillfälle att göra detta på egen bekostnad inför köpet.

Biarea (BIA)

57 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Fresiagången 94

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Taxeringsår

2018

Taxeringsvärde byggnad

12 189 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

18 221 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Fastighetsbeteckning

MALMÖ ROSENGÅRD 172:4

Objektskategori

Fritidshus

Objektstyp

Fritidshus (Typkod: 225)

Rumsbeskrivning

Det är ett riktigt nöje att få erbjuda en gedigen byggd stuga med en kvalitativ och spatiös interiör! Redan vid första anblicken ser man att det är extraordinär stuga med kvalitéer som en mindre villa. Stugan är uppförd från grunden med ny grundläggning, stomme, isolering, fasad, tak, fönster, el, planlösning och ytskikt mellan 2014 och 2018 vilket gör det möjligt att vistas i huset året runt. Detta husbygge är en fröjd för ögat och kommer att tjäna en ny ägare väl i många år framöver!

ENTRÉHALL
Mysig hall med klädavhängning och bra förvaring i inbyggd garderob som försluts via skjutbara lamellgardiner. Hallinredningen består av en gedigen ljusgrå entrédörr, klinkergolv med elburen golvvärme, släta vita väggar och tak samt en fondtapet.

VARDAGSRUM/MATPLATS
I stugans välplanerade och ljusa sällskapsrum finns det gott om plats för möblering av soff- och matgrupp intill stora fönsterpartier söder som går från nästan golv till tak samt tv fönster i väster vilket ger umgängesytorna ett magiskt ljusinsläpp. Sällskapsytorna är inredda med kvalitetsgolv av enstavig ekparkett, släta väggar och tak samt två nätta stegtrappor som leder upp till sovalkoverna. Under ena trappan finns dessutom en välplacerad arbetsplats. Det är öppet mellan vardagsrum och kök vilket förenklar servering till det stora matbordet däremellan.

KÖK
I köket fortsätter den kvalitativa enstavig ekparketten som leder upp till ett elegant och modernt Marbodalkök (2016) med gedigen skåpförvaring, vita luckor och kakel som stänkskydd ovan arbetsytorna i en turkos färg. I köket är det öppet upp till tak (4 m) vilket skapar luft och volym - genomtänkt och unikt! Ett långsmalt fönster samt ett takfönster skänker ljus ovan matlagningen på den mörkgråa laminerade bänkskivan som skapar en fin övergång mellan det turkosa och det vita. En ekhylla finns ovan köksfläkten vilket ger smarta förvaringsytor.

Köket är utrustat med dubbel diskho med blandare i krom, diskmaskin (Husqvarna), spishäll (Bosch) med fläkt ovanför, inbyggd varmluftsugn (Electrolux) samt en kombinerad kyl- och frys (Elextrolux). Samtliga maskiner är från 2016.

BADRUM
Det helkaklade badrummet är beläget intill köket i en tillbyggd del av stugan och är imponerande yta som rymmer duschhörna, tvättstation samt varmvattenberedare med svängrum därtill. Ett takfönster, ett stort fönster samt en fönsterdörr säkrar badrummets ljusinsläpp. Inredningen består av kakel- och klinkerval i vitt och grått, arbetsbänk med tvättmaskin och torktumlare undertill (Grundig, 2018), två ovanskåp, pärlspont i innertak, wc, duschhörna med en vikbar glasvägg, handdukstork samt en varmvattenberedare. I duschhörnan finns mosaikkakel samt en paxfläkt. Badrummet byggdes 2014 med elburen golvvärme.

SOVRUM
Master bedroom är belägen intill matplatsen på entréplan och har alla bekvämligheter man kan önska sig! Här finns en snygg toalett i anslutning och en uteplats på trädäck under takutsprånget. Sovrummet har dessutom gott om klädförvaring i en garderobslösning bakom skjutdörrar. Rummet är i övrigt inredd med släta ljusblåa väggar, en läcker fondtapet samt ekparkettgolv. Innertaket sluttar fint vilket ger rummet en härlig volym.

TOALETT
Till huvudsovrummet hör en nätt och stilren toalett med granitgolv, tapetserade väggar, wc, tvättställ med stänkskydd samt avställningsyta på två infällda hyllplan. En paxfläkt står för ventilation och spotlights för belysning i utrymmet.

SOVALKOV 1, 2, 3 och 4
På ovanvåningen som nås via två interiörtrappor finns i dagsläget tre sovalkover med en möjlighet till inreda fyra. Från trappan i vardagsrum kommer vi upp till en liten hall med ett takfönster där två nätta sovalkover finns med sidofönster samt plats för säng och skrivbord. Vidare i hallen finns den tredje och största sovalkoven som kan indelas till två mindre sovalkover. Dessa har spännande luckor och ett balkongräcke ner mot köket på entréplan.

Samtliga rum på ovanvåningen har släta släta väggar och innertak samt ett gediget trägolv i mörkgrått.

TRÄDGÅRD/UTEPLATS
Stor och härlig tomt som erbjuder många soltimmar. Här finns stora ytor på trädäck samt ett fin uteplats i västerläge där en paviljong får gott om plats - alldeles intill finns pallkragar för den med "gröna fingrar". En fin häck löper runt tomten förutom mot grannen i väster där en mindre öppning finns (det finns även en möjlighet att köpa granntomten). Öppningen kan sättas med staket eller häck.

I den insynsskyddade atriumgården står även en lekstuga som används idag till en större förrådsbyggnad med bra förvaring.

Byggnader

Byggår

2014-2018

Om-/tillbyggnadsår

2014-2018

Typ av byggnad

Enplanshus med sovalkov

Typ av ventilation

Mekanisk frånluft, delvis självdrag

Fönster

3-glasfönster isoler

Utvändiga plåtarbeten

Lackerad plåt

Avlopp

Enskilt avlopp, septiktank

Vatten

Kommunalt vatten

Taktyp/takbeklädnad

Papp

Grund

Platta på mark utan betong

Typ av uppvärmning

Direktverkande el samt luftvärmepump

Stomme

Trä

Grundmur

Grundsula i betong, grundmur i lättbetong

Fasadtyp

Träfasad

Bjälklag

Trä

Elkablar

Ledningar bytta

Jordat eller ojordat

Jordat

Övriga byggnader

6,5 m² förråd (snickarboa) är inkluderad i biarean.

Ekonomi

Kommentar

Driftskostnaderna är individuella och avser nuvarande ägares förbrukning. Kostnaderna är baserade på åretrunt bruk av fritidshuset.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

12 000 SEK/år

Tömning av avloppstank (septiktank)

3 000 SEK/år

Parkering

800 SEK/år

Medlemsavgift

4 200 SEK/år

Tomtarrende

6 732 SEK/år

Vattenavgift

700 SEK/år

Summa driftkostnad

27 432 SEK/år

Fastighetsskatt/-avgift

634 SEK/år

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 19750207)

Samfällighet

MALMÖ HUSIE S:3

Samfällighet

MALMÖ HUSIE S:6

Samfällighet

MALMÖ HUSIE S:5

Samfällighet

MALMÖ ROSENGÅRD S:17

Samfällighet

MALMÖ ROSENGÅRD S:10

Dokument (pdf)

Planlösningar Ja?gershill 2 Ordningsregler Ja?gershill 2 Stadgar

Länkar

Film
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta