Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skruvkulla Gröndalen 1, Kristineberg, Linköping
Typ
Fritidshus
KVM
71.0 kvm
Tomt
5 100 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Originell och välvårdad torpdröm med skogen och sjöarna som närmsta grannar

Äntligen har vi det stora nöjet att presentera något helt unikt. Välkomna att rikta era blickar till detta renodlade sommarparadis och låt er hänföras av något som sällan skådas på marknaden!

Med ett avskilt läge inbäddat i det förtrollande skogslandskapet strax söder om Bestorp, finner ni denna idylliska plats som efter 20 år med samma ägare står redo för ett nytt sällskap att ta hand om. Fastigheten erbjuder en kuperad och omväxlande tomt som klippt och skuren för er som uppskattar variationen. Här harmonierar de välvårdade trädgårdsytorna med den omgivande skogen och skapar en ytterst trivsam miljö för njutning och rekreation.

Detta välbevarade torp har mångåriga anor. Genom århundradena har det bebotts av såväl skomakare som orgeltrampare. De senaste åren har det nyttjats som ett kärt sommarnöje, vilket knappast är svårt att förstå. Exteriört möts ni av en minutiöst välskött timmerstuga med rödmålade väggar och vita knutar. Interiört välkomnas ni av en varmt ombonat och rustikt lantlig känsla som låter lugnet infinna sig. Nuvarande ägare har under årens lopp varsamt renoverat hela torpet och skapat ett bekvämt fritidsboende där originell charm möter funktionella finesser. Här är det bara att flytta in och känna sig hemmastadd från allra första stund!

Torpet erbjuder ett socialt entréplan med en rymlig hall, arbetsvänligt kök utrustat med bland annat integrerad diskmaskin och induktionshäll samt ett inbjudande vardagsrum med eldstad. På entréplanet finner ni även en tillbyggnad som inrymmer en praktisk groventré och badrum. Entréplanet är utrustat med golvvärme. På det övre planet möts ni av en inre hall med utrymme för ett mindre hemmakontor samt förvaring. Här finns två mysiga sovrum med plats för dubbelsäng. Samtliga rum är ljusa och trivsamma och fönstren erbjuder generöst med ljusinsläpp och grönskande utsikter.

På kort avstånd från fastigheten når ni Storsjön med sin fantastiskt trevliga badplats. Närområdet präglas av vacker natur med djupa skogar och flera sjöar. Östgötaleden genomkorsar området och bjuder in till härliga vandringsupplevelser. Fem minuters bilfärd bort ligger Bestorp där närmsta matbutik finns. För den golfintresserade ligger Västerby Golf på bekvämt avstånd. Till Linköping tar det cirka 30 minuter med bil.

Missa inte denna chans - välkomna att boka in er på visningarna och kontakta ansvariga mäklare för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy