Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stugbyvägen 44, Transtrand, Malung
Typ
Fritidshus
KVM
54.0 kvm
Tomt
144 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Fritidshus i Garpsätra, 10 kilometer från Lindvallen

Skistar Sälen gör historisk sommarsatsning inför sommaren 2021 och knappt 10 kilometer från Lindvallens populära torg och skidbackar hittar du Garpsätras Stugby. Ett idylliskt och lugnt område cirka 10 minuter norr om Sälens by i naturmiljö nära fiskesjö och älv. Dessutom har området en egen tennisbana beläget cirka 300 meter bort samt en badsjö som är populär bland befolkningen i Sälen. Här är det lika trevligt sommar som vinter och området passar sig även för permanentboende.

På Stugbyvägen 44 bor du på 54 kvadratmeter med tre sovrum lämpade för cirka 6 bäddar och badrum med bastu. Husets kök har öppen planlösning till storstugan vars sprakande braskamin av många anses som pricken över i:et i en fritidsbostad! Från köksdelen finns altandörr i söderläge med möjlighet till uteplats eller varför inte en framtida veranda? Intill entrén finns ett vidbyggt förråd med plats för skidor, cyklar med mera.

Från Garpsätra är det 6 km till Sälens Centrum där du hittar livs, nöjen och nödvändigheter såsom mataffärer, skola, post, polisstation, vårdcentral, systembolag, pizzeria, café med mera. Det är samtidigt inte mer än ytterligare 5 km upp till fjället och Lindvallens utbud av stora skidområden, butiker, nöjen, äventyrsbad och restauranger. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport cirka 34 km.

Huset ligger EJ på uthyrning med uthyrningsföretag. Tillträde enligt överenskommelse.
Missa inte besöka bostadens 3D-rundvandring!
För bokade visningar eller mer information kontakta SkandiaMäklarna 0280-271 00. Vi erbjuder både digital- och privatvisning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy