Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 550 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Holmö 264, Tynderö, Söråker
Typ
Fritidshus
KVM
94 kvm, biarea 12 kvm
Tomt
4 171 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Sommaridyll i strandnära läge vid Tynderösundet

Välkommen till denna sommaridyll på Holmö Brygga, Tynderö!

Här kan du slå dig till ro i ett fridfullt och idylliskt strandnära läge med utsikt över Tynderösundet. Torpet är 94 kvadratmeter fördelat på allrum/tv-rum, kök med matplats, badrum och tre sovrum. Allrummet är öppet och socialt med utsikt över vattnet och här finns både öppen spis och kamin för största möjliga trivsamhet. Köket är fullt utrustat med spishäll/ugn, vedspis från Husqvarna, diskmaskin, fläkt och kyl. Här finns utrymme för matplats med skön havsutsikt. Badrummet har duschkabin, wc, tvättmaskin och förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet finns utgång till en stor och härlig altan i soldränkt läge samt en utbyggd inglasning, perfekt för sena sommarkvällar.

Fastigheten är 4 171 kvadratmeter och karaktäriseras av grönska, äppelträd, vinbärsbuskar och baksida med skogsdunge. Promenerar du ned till vattnet finns en båtlänning med möjlighet att lägga till båt. Till fastigheten hör dessutom en carport, en förrådslänga med utrymme för förvaring, vedbod och utedass. I köpet ingår allt lösöre som möbler, gräsklippare etc.

Från bostaden tar du dig på 15 minuters bilresa till Söråker med ICA Nära, pizzeria, vårdcentral, bensinmack m.fl. På 30 minuter är du inne i Sundsvalls centrum med shopping och bekvämligheter.

Beskrivning

Hall
Entré med utrymme för avhängning vid hatthylla och garderob. Från entrén nås badrum, kök och sovrum. Ytskikt i form av grön vävtapet och mönstrad plastmatta. Från farstukvisten finns ett förrådsutrymme med förvaring i skåp/luckor samt en frys.

Kök
Originalkök med bruna köksluckor och rött mönstrat kakel. Från köket finns en serveringslucka mot vardagsrum/allrum. Köket har spis/ugn, vedspis från Huskvarna nr 729, kyl med frysfack, diskmaskin och utrymme för matplats vid fönster med utsikt över vattnet. Här ligger en mönstrad plastmatta och väggarna är delvis iklädda träpanel och delvis mönstertapet. Hel frys finns i förrådsutrymmet vid farstukvisten.

Allrum/vardagsrum
Rymligt allrum med öppen spis och kamin från Huskvarna. Här finns utrymme för soffmöblemang och matsalsbord samt fyra fönster med utsikt över vattnet. Golvet är ett välskött lackat trägolv och på väggarna sitter en strukturtapet. Från allrummet finns utgång till en altan i soligt läge samt en inglasad del.

Badrum
Badrummet nås från hallen och har plastmatta på golv och väggar. Här finns duschkabin, wc, handfat, tvättmaskin samt gott om förvaring i garderob/skåp.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Fint lackat trägolv och rosa mönstertapet. Fönster i två riktningar samt garderob.

Sovrum 2
Litet sovrum med två garderober. Heltäckningsmatta, lila vävtapet och fönster mot baksidan.

Sovrum 3
Litet sovrum med två garderober. Trägolv, gul mönstertapet och fönster mot baksidan.

Förrådslänga med gott om förvaringsmöjligheter, dass och vedbod. Till fastigheten hör även en carport med plats för bil.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Prospekt

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Tynderö-Svedje 1:16, Timrå kommun, Skattesats 35.13%.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 94 kvm, biarea 12 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Tomt

Baksida med skog och framsida med grönska, träd, äppelträd och vinbärsbuskar. Nere vid vattnet finns en båtlänning med rätt att lägga till båt.
Storlek: 4 171 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1965
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Plintar/grundmur
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Fönster: 2-glas fönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Brunn som f.n delas på fyra fastigheter (egen brunn måste borras), Enskilt avlopp. 3-kammarbrunn med infiltration.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Elradiatorer och vedspisar.

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Antenn

Övriga byggnader

Förrådslänga med gott om förvaringsmöjligheter. Ena delen av boden är ett dass och på baksidan finns en vedbod. Till fastigheten hör även en carport med plats för bil.

Uteplats

Altan med inglasad del. Här finns plats för utemöbler.

Bilplats

Bilplats på gräsmatta eller i carport.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

10 613 SEK varav:
Uppvärmning: 3 234 SEK
Försäkring: 4 000 SEK
VA: 1 200 SEK
Renhållning: 979 SEK
Sotning: 600 SEK
Vägavgift/snö: 600 SEK

Fastigheten används under sommarmånaderna av ägaren.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 6 172 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 823 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 557 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 266 000 SEK.
Värdeår: 1965
Skatt/avgift: 6 172 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Elledning, 2262IM-07/19486.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Elledning
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Timrå Holmö GA:2 ändamål: Vägar

Pantbrev

3 st om totalt 33 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy