Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Njurunda-Långsjön 116, Njurunda, Njurunda
Typ
Fritidshus
KVM
48.0 kvm, biarea 6.0 kvm
Tomt
1 255 kvm (friköpt)
Rum
1 rum

Fritidshus med sjönära läge vid Långsjön i Njurunda!

Nu finns chansen att förvärva detta fritidshus med kanonbra läge vid Långsjön i Njurunda. Den här fastigheten ligger i bästa läge med en tomt som sluttar ner mot vattnet där det finns plats för plats för egen brygga. Tomten i sig behöver lite omvårdnad för att nå sin fulla potential då det har hunnit växa igen något. Det finns en vattenpump i ett pumphus vid sjön som behöver restaureras innan den kan användas, tidigare ägare har använt vattnet till att till exempel koka kaffe och borsta tänderna. Byggnaden i sig är i helt ok skick men har inte skötts om på senare år, vilket ger dig som köpare en perfekt möjlighet att sätta din egen prägel på fastigheten!

Det finns två bodar som i nuläget används som förråd.

Detta fritidshus är perfekt för dig som vill komma undan stadspulsen och att bara kunna koppla av och njuta av det fridfulla området.
Säljarens ord:

Det är med sorg i hjärtat jag nu beslutat mig för att sälja detta fritidshus som varit i min familj ägo väldigt länge, här har jag spenderat många somrar och många fina minnen har skapats här. Huset ligger i jättebra läge med fin vy över Långsjön, det har alltid varit lugnt och tyst i området, vi har trivts väldigt bra här under alla år, men jag känner att jag inte hinner ta hand om huset och tomten själv längre. Jag är övertygad om att med rätt personer som tar över det här stället kommer det bli helt fantastiskt.
Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta