Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 200 000 SEK
Adress
Knippstigen 7, Gusjösätern, Sälen, Sälen
Typ
Fritidshus
KVM
135 kvm
Tomt
1 908 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Fritidshus på Gusjösätern, Tandådalen

Med cirka 500 meter till Tandådalen Östras skidanläggning hittar du Knippstigen 7. Totalt har fastigheten upptill 14 bäddar, 8 rum, 4 våtutrymmen, 2 kök och uteplats med utsikt över skidbackarna.
Huset om 135 kvm + källare är uppdelat i två lägenheter med separata ingångar, men då möjlighet finns att öppna den låsta dörren emellan kan man antingen använda bägge lägenheterna själv eller hyra ut.
Huvuddelens storstuga har smakfullt kök med öppen planlösning till matplats och vardagsrum med braskamin & TV. Sovrum med ljusa väggar och panel i tak. Samtliga våtutrymmen har kakel på vägg och våtrumsmatta på golv. I källarplan finns bastu, dusch och umgängesyta.

Gästlägenheten har storstuga med kök, matplats och även våningssäng i allrum för att maxa antalet bäddar. Det finns även ett separat sovrum och ett badrum.

Närheten till leder och skidspår är stor, inte minst i form av "Kalven-runt" spåret som slingrar sig runt Västra Kalven. När det är dags att utforska skidområdena har du både Tandådalens- och Tandådalen Östra's skidområde att börja din dag på. Tandådalen har en komplett anläggning med både alpint och längdskidåkning. Dessutom är utbudet av nöjen, butiker, restauranger och livs stort. Vill du utforska ännu fler skidbackar finns det en transportlift till Hundfjällets anläggningar. Vintertid kan man genom sitt SkiPass åka Bad & Skidbussen för att ta sig runt på hela fjällets skidområden. Närmsta hållplats finns ungefär 150 meter bort.

Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 15 kilometer. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Kontakta mäklare för visning.

Beskrivning

Stor hall med laminatgolv, entrématta, panel på vägg. Smart lösning för personlig förvaring av ytterkläder.

Sovrum 1 med laminatgolv, tapet på vägg och panel i tak. Dubbelsäng och garderober.

Kök med laminatgolv, panel på vägg. Svarta köksluckor och rostfria vitvaror från Ikea. Integrerad kyl & frys, ugn, induktionshäll och mikrovågsugn. Matplats för 10 personer.

Vardagsrum med laminatgolv, tapet på vägg och panel i tak. Plats för större soffa, TV och braskamin. Utgång till altan.

Sovrum 2 med laminatgolv, tapet på vägg och panel i tak. 2 sängar och garderob. Badrum med våtrumsmatta på golv och kakel på vägg. WC, handfat och dusch.

Sovrum 3 med laminatgolv, tapet på vägg och panel i tak. Våningssäng och garderob.

Sovrum 4 med laminatgolv, tapet på vägg och panel i tak. Våningssäng och garderob.

Källarvåning med groventré i klinker och torkskåp. Vardagsrum, relax, bastu och dusch med omklädningsrum.

Storstuga, kök med laminatgolv, målade väggar och panel i tak. Kök med vita skåpluckor, kyl/frys, spis, ugn och mikrovågsugn. Matplats för 6+2 personer. Plats för soffa och TV.

Sovrum med matta, målade väggar och panel i tak. Plats för våningssäng.

Badrum med våtrumsmatta och kakel på vägg, panel i tak. WC, dusch och handfat.

Dokument (pdf)

Planritningar Situationsplan.pdf Knippstigen 7 2016-08-04 Mode.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Gusjön 14:10, Malung kommun, Skattesats 34.45%.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 135 kvm.
Areauppgifter enligt säljare. 135 kvm + källare..

Rum

7 rum, varav 5 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 908 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1977
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Oljefyllda radiatorer
Elförbrukning: 32 346 kWh/år.

TV

Fiber

Internet

Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

69 347 SEK varav:
Försäkring: 5 606 SEK
VA: 3 000 SEK
Renhållning: 3 500 SEK
Sotning: 1 000 SEK
Underhåll: 5 000 SEK
Vägavgift/snö: 2 600 SEK
Elektricitet: 38 491 SEK
Samfällighet: 3 150 SEK
Övrigt: 7 000 SEK
Uppvärmning ingår i EL.
I övrigt ingår TV/Fiber.

Bostaden har haft 100% beläggning (14 bäddar) sedan december-19.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 102 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 238 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 864 000 SEK.
Värdeår: 1983
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Gusjön GA:17, Gemensamhetsanläggning: Malung-Sälen Gusjön GA:18
Planbestämmelser: Byggnadsplan

Pantbrev

6 st om totalt 2 040 000 SEK

Renoveringar

2017

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy