Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Masängsvägen 27, Rörvik, Norrtälje
Typ
Fritidshus
KVM
59 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
823 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Välkomna till ett hemtrevligt och ljust boende i Norra Rörvik som ligger ca 30 minuter nordost om Norrtälje. Huset är välskött och har två bra sovrum, kök med matplats och allrum med utgång till altanen och trädgården. Duschrum finns med ingång från hallen och en utmärkt fungerande förbränningstoalett finns med ingång från entrén. I området finns vacker strandmiljö vid havet där du kan bada och grilla, och båtplats finns det möjlighet att få i närheten. Bara någon minuts promenad till havsbadet med sandstrand.
På framsidan finns altan under tak och på baksidan finns större trädäck att njuta vid. Plan tomt med gräsytor och buskar samt möjlighet till odling i de rabatter som säljaren odlat i. På tomten finns en funktionell och fräsch gäststuga för era gäster att bo i och ett bra uthus för förvaring av trädgårdsredskap mm. Denna fastighet gränsar till allmänning som hittills har vårdats och nyttjats av denna ägare.
Åretruntvatten finns att tillgå från föreningen och det finns en avloppsbrunn för disk och duschvatten.
I samfälligheten ordnas midsommarfirande och andra trevliga arrangemang. Dessutom ordnas två städdagar i området så att badplats och grönområden hålls i ordning för allas trevnad.
Här är det blandad bebyggelse med både äldre och nyare bostäder. Ett flertalet permanentboende finns i närområdet.
Tomten intill, Masängsvägen 25, är också till salu av samma ägare om ni exempelvis är flera som vill köpa ett fritidsboende tillsammans.
Intill området finns Ramviksudde , ett uppskattat naturreservat som är väl värt ett besök för att bl a beskåda fågellivet och naturbada.
Det finns busshållplats utanför som tar dig till Norrtälje eller Älmsta. Närmaste samhälle är Älmsta där mataffär, restauranger, apotek och bank finns. Ca 12 km dit. Här finns även skola och förskola.
Till Stockholm ca 10 mil, 80 minuter dit med bil.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy