Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vesselstigen 3, Orrliden, Sälen, Malung
Typ
Fritidshus
KVM
90 kvm
Tomt
1 243 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Välskött hus på 90 kvm Orrliden, Sälen

Ljust och smakfullt hus på Vesselstigen 3 med uteplats i söderläge och varmbonat separat garage. I ett område ofta benämnt som lugnt och harmoniskt hittar du detta hus om 90 kvm fördelat på 3 sovrum, badrum med bastu och tvättmaskin samt en generös storstuga med öppen planlösning mellan kök, matplats och soffhörna. Kök av hög standard med spottar i tak samt som belysning under överskåp, vitvaror från Siemens. Högt i tak med stora fönster mot söder upp till nock och en strategiskt placerad braskamin ger det lilla extra året om. Rustika möbler och ekparkett på golv ger ett inbjudande intryck och bryter av de ljusa väggarna. Hall med klinker på golv och bra möjligheter för förvaring av ytterkläder i form av ett flertal garderober, kapp- & skohylla och torkskåp. Från storstugan tar du dig ut till uteplatsen i solläge som har spabad och plats för utemöbler.

Huset från Fiskarhedenvillan är byggt 2010. Möjlighet att göra ett loftplan ovan de befintliga sovrummen finns. Uppvärmningen kan styras via en app i telefonen, perfekt när du vill justera temperaturen innan du kommer fram till ditt nya hus i fjällen.

För den skoterintresserade går skoterleden precis på andra sidan om Jens Brittas väg, ca 50 m bort. När det är dags att utforska skidområdena är Tandådalen-Hundfjället mycket kompletta anläggningar med både alpint, längdskidåkning, skoteruthyrning, restauranger, butiker och nöjen. Vintertid kan du, genom ditt skipass, hoppa på Bad & Skidbussen och ta dig runt på hela fjällets skidanläggningar från Hundfjället till Lindvallen. Närmsta hållplats finns ca 300 meter bort från Vesselstigen 3. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 10 km bilväg. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Huset ligger ej på någon uthyrning.
Kontakta mäklaren för visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy