Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Riskavägen 3, Gubbmyren, Sälen, Malung
Typ
Fritidshus
KVM
60 kvm
Tomt
1 003 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Mysigt fjällhus med stor potential på Gubbmyren, Lindvallen

Välkommen in till detta fjällhus på 60 kvm passande för dig som söker ett mindre fritidshus eller ett permanentboende på populära Gubbmyren. Härifrån har du varken långt till natur, skidspår eller skoterleder samtidigt som du bara är några minuter med bil från Lindvallens skidbackar. Efter kalla vinterdagar vistandes utomhus kan du slå dig till ro i den mysiga bastun beläget som ett fristående hus på gården. Genomgående träpanel med synliga balkar, även dem i trä, ger huset den rätta fjällkänslan. Det finns ett mindre badrum, 3 sovrum med plats för totalt 6 bäddar beroende på möblering samt ett flertal garderober. Mysigt litet kök i äldre stil intill storstugan som rymmer både en öppenspis, matplats för minst 6 personer, hörnsoffa & TV. Ifrån vardagsrummet finns också utgång till en altan som täcks av takutsprånget.
Stort utrymme i krypgrund med egen ingång. Möjlighet till att anlägga en källarvåning på en del av huset eller varför inte en relax-del?
Ett fritidshus med hög potential.

Från Riskavägen har du 5 minuters bilväg till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning. 7 minuters bilväg till Gustavstorget & Sälfjällstorget med skidliftar, butiker och restauranger. 8 minuters bilväg till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger. Samtidigt är det inte långt till varken skoterled eller Gubbmyrens egna pistade längdskidspår.

Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport som kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020 är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy