Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västanvik Orrvägen 3, Västanvik - Gräddö, Norrtälje
Typ
Fritidshus
KVM
60 kvm
Tomt
2 535 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Ett trivsamt hus på Rådmansö i Västanvik som kan nyttjas för permanentboende eller som fritidshus. Här erbjuds två altaner där du kan njuta av solens olika lägen och av naturen runt omkring. Huset har två sovrum, arbetskök som är öppet mot det luftiga allrummet samt wc med dusch. Invändigt är takhöjden generös då det är öppet till nock, vilket ger det ljus och rymd. Allrummet har stora fönster samt utgång till altanen under tak, här finns även en kamin som höjer mysfaktorn och värmer gott under de kyligare dagarna. Arbetskök med bra bänkytor, kyl/frys, spis med häll och mindre diskmaskin. Duschrummet har duschkabin, wc, tvättmaskin och handfat med skåp över, allt är i från byggåret.
Huset har åretruntvatten från brunn som delas med grannen, ett bdt-avlopp och sluten tank till wc:n. Föreningens sommarvatten finns vid tomtgräns. Fastigheten består av en natur- och trädgårdstomt med en huvudbyggnad samt ett enkelt förråd. På tomten finns vackra blommor, träd och buskar och med skogen inpå knuten är det lätt att hitta bär och svamp till middagen.
Kommunalt vatten och avlopp kommer till området i framtiden.

Fastigheten tillhör Västanviks tomtägarförening som är en väl fungerande förening och det finns gemensam pool, tennisbanor, fotbollsplan och klubbhus. Genom föreningen kan du ansöka om båtplats antingen i Lötaviken, där du kan ha mindre båt, eller vid Vretaviken invid Västernäs där det även finns plats för större båtar och härifrån kommer du lätt ut i Roslagens vackra skärgård.
I området hittar du idag blandad bebyggelse med både äldre fastigheter, 70-tals hus och lite nyare hus med såväl fastboende som fritidshusägare.
Passbåtar från Östernäs Brygga eller Räfsnäs hamn tar er vidare ut till Roslagens härliga skärgård. Fejans skärgårdskrog har nyöppnat i år och är ett populärt utflyktsmål som du når enkelt med egen båt eller med linjetrafiken. Även Lidö Herrgård och Furusunds Värdshus finns inom räckhåll.
SL buss linje 631 tar dig till Gräddö, Räfsnäs och Norrtälje, ca 800 m till busshållplats.
I Gräddö, 7 km dit, finns närmsta matbutik, café, bensin och grill mm. Där hittar du även en marina med allt du behöver för att serva motorbåten samt Kajak & Uteliv som erbjuder guidade turer, kurser, uthyrning och försäljning för den som gillar att ta sig fram på kajak eller stand up padle, Till Stockholm är det cirka 9 mil nyligen renoverad motorväg.
Skola finns vid Rådmansö kyrka, skolskjuts finns, och förskola finns i Gräddö och Södersvik.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy