Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Salbäcksvägen 19, Salbäcksheden, Sälen, Malung
Typ
Fritidshus
KVM
150 kvm
Tomt
1 233 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Välkommen till detta andelshus (Andel B) beläget på nedre delen av Salbäcksvägen med närhet till Hundfjällets utbud av nöjen och skidåkning. Rymligt enplanshus med loft (sovrum + vardagsrum) där de stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljus i huset. Altan med utomhusspa och plats för umgänge samt längdskidspår i närheten. Öppen hall med klinker och två moderna badrum med kakel och klinkers. Ett badrum är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp och ett med badkar och bastu. Två sovrum med neutrala väggar, garderober och familjesäng (2+1 bäddar). Master Bedroom med vita väggar och röd fondvägg, dubbelsäng och mycket plats för förvaring i garderober. Kaminen är strategiskt placerad och den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge tack vare stor soffgrupp, TV och ett matbord med plats för minst 12 personer. Storstugan har öppet upp till nock med fondvägg av liggande panel och härifrån tar du dig ut till uteplatsen med spabad. Köket är även det stilrent inrett med vita och träfärgade luckor, mosaik på vägg och laminatbänksiva. Loftet är perfekt för exempelvis barnen i familjen med eget vardagsrum & TV, förvaring och bäddar för 3-6 personer. Glaspartierna som är i samma nivå som storstugans panoramafönster gör att du även på loften får in ljus och en känsla av rymd.

Salbäcksvägen 19 ligger öster om Hundfjället och samtidigt som du är i närheten av Hundfjällets-Tandådalens skidbackar, nöjen, livs och restauranger kan du enkelt hoppa på Bad & Skidbussen för att ta dig runt på hela fjällets skidområden (vintertid). Du har dessutom bara 11 km till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport som står klar vintern 2019.

Andelen ingår i en samäganderättsförening och är alltså inte en ekonomisk förening. Samtliga 10 andelar erhåller garanterat minst 2 vinterveckor per år. Resterande veckor infaller under övriga säsongen. Veckor att utnyttja är veckorna är 6, 10, 22, 29 och 34 år 2020. Du väljer dessa 5 veckor vid ett årsmöte, som sker en gång per år.
Husets egna hemsida: http://www.delagarskap.se/salbacksvagen19. Andel B i lista om val av veckor.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy