Länk kopierad!

Visningar

sön 8 dec 11:00 - 11:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
225 000 SEK / / utgångspris
Adress
Ekebydal väg 8 stuga 103, Ekebydal, Nyköping
Typ
Fritidshus
KVM
30 kvm
Tomt
400 kvm (arrenderätt)
Rum
2 rum

Gröna fingrar till våren?

Gröna fingrar till våren? Välkommen då till en fin och trivsam kolonistuga med insynsskyddad och fin trädgårdstomt högst upp i området mot skogen med bästa läget. Här bor du också väldigt nära serviceanläggningen med med dusch och tolaetter. Stugan är om ca 30 kvm och isolerad och erbjuder ett ljust och fint allrum med köksdel med spis samt kyl och frys. I huset finns även sovrum och separett.
Njut av en härlig trädgård med fruktträd, fina odlingsmöjligheter bra förvaring i förrådsbod.
På området finns serviceanläggning med toaletter, dusch och bastu samt en festlokal. Det finns även flera utetoaletter för föreningens medlemmar.

För att köpa kolonilott i denna förening krävs att du är folkbokförd i Nyköping eller Oxelösunds kommun.


Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://www.ekebydal.se/

Beskrivning

Kök / allrum
Ljust kök öppet till allrum med ljusa väggar samt vackert trägolv. Här finns spis, kyl och frys.

Sovrum
Trägolv, träpanel och tapetserad vägg.

Wc
Separett och handfat.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ekebydal väg 8 stuga 103, Nyköping kommun, Skattesats 33.76%.

Församling

Kiladalen.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 30 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Tomt

Fin hörntomt mot skogen
Storlek: 400 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1972
Stomme: Trä
Tak: Plåt
Fönster: 2-glasfönster i

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Övriga byggnader

Förråd

Uteplats

Altan med tak

Bilplats

Fria parkeringsplatser i området

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

6 496 SEK varav:
Försäkring: 600 SEK
Elektricitet: 3 896 SEK
Samfällighet: 2 000 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy