Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vrilvägen 15, Sälfjällstorget, Sälen, Malung
Typ
Fritidshus
KVM
102 kvm
Tomt
1 025 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Andel i del av parhus i fantastiskt läge på Lindvallen.

Högt beläget i fantastiskt skidläge hittar du detta andelshus lägenhet A med så mycket som 11 sovplatser. Gedigen timmerfasad och interiör i träpanel ger rätta fjällkänslan och öppen spis i storstugan samt rymlig bastu bjuder in till trevligt umgänge för både familj och vänner. Vrilvägen 15 ligger pistnära med hela Lindvallens utbud av skidbackar ett stenkast bort, dessutom finner du Sälfjällstorgets stora utbud av restauranger och nöjen strax nedanför. Det passar för sommar- såväl vintergäster eftersom detta område är mycket populärt även de varmare årstiderna på året. Huset i suterräng har 3 sovrum, 1 sovloft, kompletta badrum på vardera våningsplan samt separat WC och altan.

Från Sälfjällstorget har du gångavstånd till det mesta utav Lindvallens utbud. Förutom nöjen, hotell, restauranger, butiker, liftar och skidbackar beläget på självaste torget har du också gångavstånd till bemannad bensinstation, butik och skoteruthyrning samt Gustavstorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livs och restauranger.

Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport som kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020 är det ca 25 minuters bilväg. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Veckor för 2020 (Andel A) är: 1, 5, 17, 36 och 40. Veckoval görs på årsmöte som brukar vara i oktober varje år.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy