Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / /utgångspris
Adress
Timotejstigen 1, Tjuvholmen, Nyköping
Typ
Fritidshus
KVM
30 kvm
Tomt
1 831 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Havsnära idyll!

Beläget på fantastiska och eftertraktade Tjuvholmen återfinnes denna härliga fritidsfastighet. En idyllisk plats med natur och vatten runt hörnet samt vackert uppvuxen trädgård är ett par positiva attribut som bör noteras. Den äldre stugan på ungefär 30 kvadratmeter är supercharmig och erbjuder ett allrum med mindre arbetskök samt utgång till en uteplats under tak. I stugan finns det även ett litet sovrum. På tomten finns en gäststuga och mulltoa i förrådslänga samt jordkällare.

Byggrätt 100 + 30 kvadratmeter. Anslutning till vattenförening är utförd och möjlighet finns därför att koppla på till kommunalt vatten och avlopp. Idag finns sommarvatten indraget.

Smidigt avstånd till centrala Nyköping (15 minuters cykelväg), E4;an och Skavsta flygplats. Välkomna på besök!

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Bryngelstorp 1:30, Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 30 kvm.
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 831 kvm.

Byggnad

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 2 - glas, kopplade
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt/enskilt sommarvatten, Avlopp saknas.

TV

Antenn.

Internet

Fiber finns vid tomtgräns.

Bilplats

Utanför fastigheten finns en parkering.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

10 827 SEK varav:
Försäkring: 1 917 SEK
Renhållning: 500 SEK
Vägavgift/snö: 1 105 SEK
Elektricitet: 6 000 SEK
Samfällighet: 1 305 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 823 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 823 000 SEK.
Skatt/avgift: 8 230 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nyköping Brandholmen GA:2, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Brandholmen GA:3, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Brandholmen GA:4, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Brandholmen GA:8
Planbestämmelser: Detaljplan (2009-06-23) Ändring Av Dp (1998-11-10) Detaljplan (1992-02-06)

Pantbrev

1 st om totalt 70 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy