Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Såghyttevägen 16, Falun
Typ
Fritidshus
KVM
40 kvm
Tomt
3 835 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

FRITIDSHUS MED ROGIVANDE SJÖTOMT OCH INSYNSSKYDDAT LÄGE!

Välkomna till denna charmfulla fastighet med sjötomt vilket möjliggör härliga stunder med bad och lek! Här erbjuds en trevlig sommarstuga med rymligt kök och ett gemytligt allrum med öppen spis, detta rum kan även kan nyttjas som sovrum. På tomten finns även två gäststugor vilket möjliggör fler sängplatser samt två förrådshus och ett dass. Huset har en fantastisk känsla och omgivningen sprider ett lugn genom kroppen, hit kan du snabbt och med enkelhet ta dig från både Falun och Borlänge. Stor och fin tomt med ett insynsfritt läge, vilket möjliggör utbyggnad eller tillbyggnad om så önskas. Ner mot sjön finns ett omklädningsrum/duschhus, en badbrygga och ett härligt lusthus vilket ger möjlighet till att förlänga de härliga sommarkvällarna. I köket finns en vedspis och i allrummet en öppen spis vilket ger ett bra komplement till elementen.

Närhet till Vika som erbjuder: skola F-6, förskola, bensinmack, affär och café. Det finns en ishockeyplan, flera fotbollsplaner, elljusspår och utomhuspool med vattenrutschbana.

Denna fastighet har många möjligheter, perfekt för dig som vill komma ut i till sommarstugan och känna lugnet, här finns många sängplatser vilket ger rum åt den stora familjen. Eller så kanske du letar efter en plats för att slå sig till ro? I närområdet finns vacker natur och sjöar som erbjuder ädelfiske.


Såghyttevägen 16 & Såghyttevägen 14 angränsar till varandra och det är nu en och samma ägare av de bägge fastigheterna. För att få ut områdets fulla stillhet bör du som intressent köpa bägge objekten men det kan även ske att det blir olika köpare av de två fastigheterna.

https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMFritidshus/CMFRITIDSHUS4DK4FCGN8IJHVE8R?source=skandiamaklarna

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy