Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / bud
Adress
Vitsippans väg 11, Hästveda
Typ
Fritidshus
KVM
76 kvm, biarea 76 kvm
Tomt
1 409 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Vitsippans väg 11 belägen i naturskön omgivning. Vitsippan är ett lugnt och trivsamt stugområde med badplats i Lursjön, bra fiskemöjligheter och vidsträckta strövområden.
Välkomna att boka tid för visning!

Beskrivning

ENTRÉPLAN: Hall med klinkergolv och avhängningsplats. Trevligt vardagsrum med laminatgolv och kamin samt en öppen planlösning med köket. Trevligt sällskapsutrymme där man kan umgås med goda vänner. Härifrån tar man sig även ut till uteplatsen. Maskinell köksutrustning bestående av spis, fläkt, kombinerad kyl/sval, diskmaskin och mikro (frys i källaren). Tre sovrum med laminatgolv varav två med garderober. Toalett med Wc och tvättställ.
KÄLLARE: Badrum med klinkergolv och golvvärme, toalett, tvättställ och bubbelbadkar. Tvättrum med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Förrådsutrymmen samt utgång till baksidan.

Dokument (pdf)

Planritningar Lur GA 9.pdf Lur GA 2-5.pdf Teknisk beskrivning

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Lur 3:54, Hässleholm kommun.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 76 kvm, biarea 76 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 409 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1970
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Grundläggning: Källare
Fasad: Trä
Tak: Eternit
Fönster: 2-glasfönster
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Energideklaration

Status: Ej utförd

Övriga byggnader

Förråd.

Uteplats

Uteplats i anslutning till kök och vardagsrum.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

19 544 SEK varav:
Uppvärmning: 7 874 SEK
Försäkring: 4 671 SEK
Renhållning: 2 048 SEK
Sotning: 1 350 SEK
Samfällighet: 2 200 SEK
Övrigt: 1 401 SEK
Utöver driftkostnaderna tillkommer:
Fastighetsavgift/skatt 3 825 kr.
Kostnaderna är ungefärliga och kan variera beroende på familjeförhållande och användning. Uppvärmningen är inklusive hushållsel. I samfällighetskostnaden ingår bl.a. drift och skötsel av vägar, bad- och båtplats och vattenförsörjning. Sopkärlen delas med annan fastighet (helårsabonnemang) angiven summa avser denna fastighetens del. Posten övrigt är slamtömningen. Driftkostnaden är beräknad på 4 personer i hushållet.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 510 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 407 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 103 000 SEK.
Värdeår: 1970
Skatt/avgift: 3 825 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Hässleholm Lur GA:2, Gemensamhetsanläggning: Hässleholm Lur GA:3, Gemensamhetsanläggning: Hässleholm Lur GA:4, Gemensamhetsanläggning: Hässleholm Lur GA:5, Gemensamhetsanläggning: Hässleholm Lur GA:9
Planbestämmelser: Avstyckningsplan (1945-10-25)

Pantbrev

3 st om totalt 567 500 SEK

Övrigt

För byggnadssätt se även bifogad teknisk beskrivning.
Luft- luftvärmepumpen fungerar inte.
En korttidsmätning av radon är gjord 2019. Kontakta mäklaren för resultatet.
Anmärkningar finns sotningsprotokollet.
I överlåtelsen ingår en del möbler.
Någon flyttstädning kommer inte att ske.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy