Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK
Adress
Granvägen 9B, Storhogna, Vemdalen
Typ
Fritidshus
KVM
78 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
450 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ski in/ski out på Utsikten i Storhogna! En lägenhet såld!

Nu återstår endast 9 B lägenheten!

Lägenheterna är moderna, fullt utrustade med allt du kan tänkas behöva i ditt hus i fjällen; ski in/ski out-läge, storstuga med panoramafönster och ryggåstak, braskamin, bastu, altan för grillning under varma vårvinterdagar, fiber indraget, hög standard och komfort och mycket mysfaktor. Lägenheterna har två våningar med vardera två sovrum på varje plan.

Från Granvägen är det nära till allt du kan tänkas vilja ha i fjällen. Direkt utanför altanerna på huset går ländskidspåret, här ansluter du till Storhognas och hela Vemdalens skidspår. Via längdspåret tar du dig också de knappa 100 metrarna ut till skidbacken som passerar M-huset och vidare ut i Storhognas eller över till Klövsjöfjälls skidbackar. M-huset ligger på bekvämt gångavstånd tvärs över pisten, endast ca 200 meter från Granvägen, här finns restaurant, gym och aktiviteter.

Vid tecknande av köpekontrakt ingår en valfri vecka under vinter 2019/2020 i din lägenhet eller annan likadan på Granvägen! OBS, erbjudandet är beroende av tillgång, jul/nyår blir snabbt fullbokat.

Priset avser en lägenhet.

Foton och planlösning är från Granvägen 9B, 9A är lika men spegelvänd.

Lägenheterna säljs som egen fastighet, fastighetsförrättning pågår och beräknas vara klar under vintern. Tillträde kan ske efter vintersäsongen 2019/2020.

Beskrivning

Entré via förstukvist med tak in i en hall med avhängning. På höger hand finner du tv sovrum i fil, båda med våningssängar. På vänster han ligger ett badrum med bastu. Rakt fram når du husets luftiga storstuga som är öppet ända upp till nocken och härlig utsikt och ljusinsläpp via de stora fönstren som också når hela vägen upp till nocken. Här finns gott om plats med både matgrupp och soffgrupp, en altandörr leder ut till altanen som är en förlängning av storstugan.
Trappan upp till övervåningen leder till en liten hall med en garderob och öppet ned mot storstugan, härifrån når du två sovrum till var och ett med dubbelsäng, det ena har två inbyggda garderober. På övervåningen finns också ett badrum med dusch.

Nedervåning

Hall
Hall med avhängning, ett fönster mot entrésidan av huset.

Sovrum 1
Sovrum med platsbyggd våningssäng, ett fönster mot entrésidan av huset. 1-stavs ekparkett på golvet, vitmålade väggar och vitlaserad träpanel i taket.

Sovrum 2
Sovrum med platsbyggd våningssäng, ett fönster mot kortsidan av huset. 1-stavs ekparkett på golvet, vitmålade väggar och vitlaserad träpanel i taket.

Storstuga
Allrum/kök i öppen planlösning, öppet upp till nock med stora panoramafönster mot husets framsida. Allrumsdelen har braskamin och hörnsoffa, i köksdelen finns matgrupp och altandörr ut till altanen. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl/frys, mikro och diskmaskin. 1-stavs ekparkett på golvet, vitmålade väggar och vitlaserad träpanel i taket.

Badrum
Badrum med duschhörna, bastu, handfat, WC och tvättmaskin, ett fönster mot husets gavelsida. Klinker på golvet, kakel på väggarna.

Övervåning
Från allrummet leder en trappa upp till övervåningen och en trappavsats med staket och öppet ner.

Sovrum 3
Sovrum med dubbelsäng och ett fönster mot husets gavelsida. 1-stavs ekparkett på golvet, vitmålade väggar och vitlaserad träpanel i taket.

Sovrum 4
Sovrum med dubbelsäng, två inbyggda garderober och ett takfönster. 1-stavs ekparkett på golvet, vitmålade väggar och vitlaserad träpanel i taket.

Badrum
Badrum med duschhörna, handfat och WC, ett fönster mot husets gavelsida. Klinker på golvet, kakel på väggarna.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Berg Klövsjö 5:396, Berg kommun.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 78 kvm, biarea 10 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomten kommer att delas, lantmäteriförrättning pågår. Blivande area är ca.
Storlek: 450 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2010
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Skidförråd bredvid entrén.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme från frånluftsvärmepump

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Basutbud, möjlighet till tv via bredband.

Internet

Lägenheterna har fiber indraget, köparen tecknar upp ett abonnemang.

Bilplats

Bra parkeringsplatser, inget trassel!

Uteplats

Altan mot skidbacken

Bilplats

Parkering för flera bilar. Ett motorvärmaruttag.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Observera att fastighetsavgiften kommer att ändras i och med fastighetsklyvningen, slutgiltig avgift för den blivande delen av parhuset är ännu ej fastslaget. Fastighetsavgift räknas som en driftskostnad.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 322 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 494 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 828 000 SEK.
Värdeår: 2010
Skatt/avgift: 4 024 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Berg Klövsjö GA:38, Gemensamhetsanläggning: Berg Klövsjö GA:48, Gemensamhetsanläggning: Berg Klövsjö GA:49
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2019-04-11) Detaljplan (2007-05-08)

Pantbrev

3 st om totalt 24 000 000 SEK

Övrigt

Fastighetsklyvning är påbörjad, beräknas vara klar under vintern 2019/2020. Tillträde kan ske evter vintersäsongen. Försäljning kan dock ske redan nu, försäljning som "del av Berg Klövsjö 5:396".

Närområde

Allmänt om området: Varmt välkommen till genuina, natursköna Storhogna! Din fjälldestination vid foten av fjället.
I Storhogna finner du Vasaloppscertifierade längdskidspår som är en del av ett spårsystem som möjliggör att åka skidor upp på Klövsjötoppen, ut på Kalfjället mot Samevistet eller ner på myren mot Bräckvallen, det går att ta sig på ländgspår ända bort till Vemdalsskalet och Björnrike.

Storhognas alpina skidbackar ha natursnö, här behövs inte snökanoner, du åker skidor på natursnö i fjällsmiljö med storslagen milsvid utsikt över kalfjället och mot Klövsjö by i dalen bredvid. Här erbjuds varierad skidåkning och svårhetsgrad. Solliften kopplar samman Storhognas skidbackar med Klövsjöfjälls skidbackar, den går längs med Solsidans tomtområde. Klövsjös skidbackar erbjuder utmanande åkning med flera svarta backar, världscupen i slalom hölls här på 80-talet!

Centralt beläget i Storhogna ligger M-huset, det erbjuder restaurang, café och skidshop samt även inomhusaktiviteter som bowling, biljard och gym, allt för att förhöja din fjällvistelse.

I direkt anslutning till M-huset finns det en ny barnbacke samt rullband som är gratis för alla barn.

Storhognas prisbelönta högfjällshotell erbjuder förutom restaurang och logi även bad och spa.

Storhogna är så mycket mer än vinter, här har varje säsong sin charm. Barmarksäsongen innebär aktiviteter som förstklassiga vandringsleder i olika längder, kalfjället börjar där bebyggelsen tar slut. På fjället växer de flesta år lättillgängliga hjortron, myren börjar endast några få minuters promenad från parkeringen.

Detta gör Storhogna till en underbar plats för avkoppling och rekreation!
Storhogna är platsen för alla er som älskar naturen, hela året.
Kommunikation: Härjedalingen (www.harjedalingen.se) tar dig med buss från södra Sverige till Storhogna. Vill du hellre åka tåg kan du åka med inlandsbanan (www.inlandsbanan.se) som stannar i Röjan där en buss möter upp er och skjutsar till Storhogna.
Flyget kan du ta till Östersunds flygplats, avgångar varje dag till Stockholm.

Bor du nära M-huset så kan du låta bilen stå om du inte vill köra, fjällsemestern är inom räckhåll.
Närservice: Liftsystem som tar dig dit du vill inom Klövsjö och Storhognas alpinanläggningar. Snöpendeln kör er dessutom till Björnrike och Vemdalsskalets anläggningar. Storhognas fantastiska spårsystem erbjuder längdskidåkning i världsklass. M-huset och Högfjällshotellet står för underhållning och erbjuder högkvalitativ mat samt rekreation, spa och gym med mera.
Övrigt: Välkommen till fantastiska Storhogna!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy