Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Krokusvägen 4, Värmdö
Typ
Fritidshus
KVM
61 kvm
Tomt
2 113 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vacker och välskött fastighet med plats för njutning och aktiviteter.

Lämna stressen och tag ett dopp i poolen efter träningspasset på terassen. Eftermiddagskaffet intas i skuggan under taket eller i det gröna på vacker klippt gräsmatta under träden. Terassen inbjuder till stora sammankomster i goda vänner lag och både poolhus och gästhus erbjuder plats för övernattande gäster.
På Krokusvägen 4 i Älvsala/Bullandö finns denna oas med flera byggnader och vacker tomt med gräsmattor och plana berghällar och sjöglimt! Området är ett prioriterat förändringområde för utbyggnad av VA samt ökad byggrätt till 180 kvm i ett plan och ca 110 kvm bruttoarea i två plan. Se bifogat utdrag från kommunen, s 14.
Huvudhuset har tre sovrum och kök och vardagsrum i direkt anslutning till stort härligt trädäck och pool. Här bjuds man på ett trevligt kök och mysigt vardagsrum, snyggt badrum med dusch och bastu! Trädäcket sammanbinder huset med det snygga och praktiska poolhuset och inbjuder till aktiviteter, poolen till vattenlekar och simning. I bortre delen av tomten finns möjlighet att träna golf utöver allmänningen och rejäl gungställning för de minsta. Gästhuset på 40 kvm har litet kök, vardagsrum och sovrum, dessutom en trevlig egen altan.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Älvsala 1:196, Värmdö kommun.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 61 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Plan tomt med gräsmattor och berg i dagen. Gränsar till plan allmänning.
Storlek: 2 113 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1971
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Torpargrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: Kopplade fönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp. Vakumtoalett

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Energideklaration

Status: Behövs ej

Internet

Fiber

Uteplats

Stort trädäck sammanbinder huset med pool och poolhus.

Bilplats

Grusad uppfart med plats för 2-3 bilar.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 017 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 902 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 115 000 SEK.
Värdeår: 1971
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Ledning, 01-IM4-71/659.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Ledning
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Värmdö Älvsala GA:1, Gemensamhetsanläggning: Värmdö Älvsala GA:2
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1968-12-13)

Pantbrev

6 st om totalt 2 200 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy