Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Krokusvägen 4, Älvsala/Bullandö, Värmdö
Typ
Fritidshus
KVM
61 kvm
Tomt
2 113 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Vacker och välskött fastighet med plats för njutning och aktiviteter.

Lämna stressen och tag ett dopp i poolen efter träningspasset på terassen. Eftermiddagskaffet intas i skuggan under taket eller i det gröna på vacker klippt gräsmatta under träden. Terassen inbjuder till stora sammankomster i goda vänner lag och både poolhus och gästhus erbjuder plats för övernattande gäster.
På Krokusvägen 4 i Älvsala/Bullandö finns denna oas med flera byggnader och vacker tomt med gräsmattor och plana berghällar och sjöglimt! Området är ett prioriterat förändringområde för utbyggnad av VA samt ökad byggrätt till 180 kvm i ett plan och ca 110 kvm bruttoarea i två plan. Se bifogat utdrag från kommunen, s 14.
Huvudhuset har tre sovrum och kök och vardagsrum i direkt anslutning till stort härligt trädäck och pool. Här bjuds man på ett trevligt kök och mysigt vardagsrum, snyggt badrum med dusch och bastu! Både hall och badrum har golvvärme. Trädäcket sammanbinder huset med det snygga och praktiska poolhuset och inbjuder till aktiviteter, poolen till vattenlekar och simning. Poolen är 3,5 x7 m stor och ca 140 cm djup,
har breddavlopp och värms med elpatron samt renas med sandfilter och klor. I bortre delen av tomten finns möjlighet att träna golf utöver allmänningen och rejäl gungställning för de minsta. Gästhuset på 40 kvm har litet kök, vardagsrum och sovrum, dessutom en trevlig egen altan.
Båtplats ingår.
Föreningen som heter Älvsala Nya Tomtägareförening har en badplats nere i Älvsalaviken. Läs mer på alvsala.se. Här ligger också båtplatsen. Klubben har egen websida: alvsalabatklubb.se
Inom promenad/cykelavstånd ligger trevliga Bullandö Marina med en av skärgårdens bästa krogar, mycket välrenommerad glassbar/glassfabrik med egen tillverkning, underhållning, shopping och mataffär om sommaren. Läs mer på bullandomarina.se.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy