Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 350 000 SEK
Se budhistorik
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 490 000 SEK / utgångspris
Adress
Björnholmsvägen 10, Muskö, Muskö
Typ
Fritidshus
KVM
90 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
3 165 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastiskt fint fritidsställe på Muskö!

Här på Björnholmsvägen 10 på Muskö hittar du ett mycket härligt fritidsboende som kan nyttjas större delen av året. Nedervåningen är väldigt tilltalande tack vare den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum. Här är det optimalt att umgås med familj och vänner. På övervåningen finns ett stort rum som används både som allrum och sovrum med två stora fönster åt ena hållet och tre takfönster åt andra, vilket ger ett otroligt ljus samt att det är tak upp i nock. Här uppe finns det också en balkong med plats för bord och stolar i bästa läge för att uppleva kvällssolen. Det finns även två altaner, en på var sida om huset.

Husets placering på den drygt 3000 kvm stora tomten är optimal, och den består av både gräsytor och naturtomt med träd som gör det insynsskyddat, här finns det även gott om parkeringsmöljigheter för flertalet bilar. På tomten finns det ett uthus som inrymmer ett gammalt utedass, en mindre verkstad, ett mysigt gästrum och ett förråd, det finns även en byggnad som är ett påbörjat bastuprojekt (ej färdigställt).

Beskrivning

Hall

Rymlig hall med plats för garderober, klinkergolv och vitmålade väggar med bröstpanel.

Duschrum

Duschrum med dusch, tvättmaskin och handfat med skåp för förvaring under och ett spegelskåp ovanför. Blå matta på golvet och vita väggar.

Vardagsrum

Mycket härligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsgrupp. Stora fönsterpartier åt två håll gör detta rummet väldigt ljust och trevligt. Här finns en kamin som värmer hela huset.

Kök

Köket är i vinkel med vardagsrummet, här finns bra arbetsytor i rostfritt och laminat med vitt kakel ovanför. Vita skåpluckor för förvaring. Kyl och induktionsspis med ugn finns också.

Sovrum 1

På nedervåningen finns ett sovrum med två garderober och plats för säng och annat möblemang. Vitt laminatgolv och vitmålad panel på väggarna.

Övervåning

Övervåningen består av ett rum med otrolig rymd tack vare att det är öppet upp i nock och att det finns tre takfönster samt två stora fönster in mot gården. Idag används det som både sovrum och allrum. Här finns även en mindre toalett med wc och handfat. Sist men inte minst finns här en härlig balkong med plats för bord och stolar. Här på balkongen avnjuter du kvällssolen.

Utemiljö

Här finns två altaner på varsin sida av huset. Tomten är på drygt 3000 kvm och består av både gräsytor och naturtomt, med uppväxta träd som gör tomten insynsskyddad. Tomten är dessutom placerad en bit från vägen vilket också är skönt. På tomten finns en byggnad som är ett påbörjat bastprojekt samt en byggnad som inrymmer ett äldre utedass, en mindre verkstad, ett förråd och ett gästrum.

Dokument (pdf)

Fuktkontroll.pdf Okulär kontroll.pdf Besiktningsprotokoll.pdf

Länkar

Kanada Tomtägarförening

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Muskötomten 19:29, Ale kommun.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 90 kvm, biarea 10 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Storlek: 3 165 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1969
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump, Direktverkande el och kamin
Elförbrukning: 4 764 kWh/år.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

27 087 SEK varav:
Uppvärmning: 10 614 SEK
VA: 1 203 SEK
Renhållning: 1 461 SEK
Sotning: 100 SEK
Vägavgift/snö: 1 104 SEK
Elektricitet: 10 605 SEK
Samfällighet: 2 000 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 049 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 970 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 941 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 029 000 SEK.
Värdeår: 1977
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Haninge Hyttan GA:2, Gemensamhetsanläggning: Haninge Rummet GA:1
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1958-05-27)

Pantbrev

11 st om totalt 836 220 SEK

Renoveringar

1989

Tillträde

slutet av augusti

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy