Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
345 000 SEK / Utgångspris
Adress
Klutmark, Klutmark, Skellefteå
Typ
Fritidshus
KVM
66 kvm, biarea 14 kvm
Tomt
800 kvm (arrenderätt)
Rum
4 rum

Charmigt och mysigt fritidshus i fint skick med närhet till Skellefteå älv

Här välkomnas du till ett charmigt och mysigt fritidshus (arrende) om 66 kvadratmeter. Detta hus i två plan lämnar inte något övrigt att önska. Huset är i mycket fint skick och har bland annat härlig rymd, vackert ljusinsläpp och generös takhöjd.

Huset står på en lättskött och barnvänlig trädgårdstomt och naturtomt med utedass och loge.

Klutmark är det perfekta området för dig som vill ha ett fritidsboende långt bort från stadspulsen men ändå ha närhet till det mest nödvändiga. Skellefteå älv ligger 200 meter bort och en bit bort finns vackra skogspartier.

Beskrivning

Kök
Stort, härligt och socialt kök med gott om plats för matbord och stolar. Vackert mönstrad tapet och vackert trägolv.

Allrum
Huset har också ett ljust, lättmöblerat och mysigt allrum med vita väggar och vackert trägolv.

Sovrum 1
Husets första sovrum nås via köket och är rogivande och inbjudande med plats för säng. Detta sovrum har ljusa väggar och fondvägg och vackert trägolv.

Sovrum 2
Det andra sovrummet är lättmöblerat och har plats för exempelvis bäddsoffa eller säng. Rummet pryds av gråa väggar och klickgolv.

Sovrum 3
Ett stort och mysigt sovrum som har ljusa väggar och vackert trägolv. Här finns det gott om plats för säng och bäddsoffa om det behövs.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Arrende å Soldattorp Klutmark 22:1, Skellefteå kommun.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 66 kvm, biarea 14 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Trädgårdstomt med gott om bärbuskar.
Storlek: 800 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1909
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Tegelpannor
Fönster: Enkla fönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enkelt avlopp, Vattenbrunn på en kubik. Vattnet ej testat men ägarna har använt vattnet till disk och tandborstning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el + vedspis

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

TV-antenn

Övriga byggnader

Utedass som är uppvärmt med separett.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

12 050 SEK varav:
Försäkring: 1 300 SEK
Renhållning: 750 SEK
Elektricitet: 5 000 SEK
Övrigt: 5 000 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 138 000 SEK (fastställt avseende år saknas) varav byggnadsvärde 138 000 SEK.
Typkod: 225, Småhusenhet, småhus på ofri grund. Arrenderätt.
Skatt/avgift: 1 035 SEK.

Renoveringar

Lyft huvudbyggnaden
Nya ytskikt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy