Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Malexander Tumbovägen 13, Malexander, Boxholm
Typ
Fritidshus
KVM
60 kvm
Tomt
1 655 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Härligt ostört läge med naturen inpå knuten!

Välkomna till Malexander och Tumbovägen 13 - Här erbjuds nu ett fint fritidshus med permanentstandard i lugn och rofylld miljö. Härligt ostört läge intill det öppna landskapet med naturen inpå knuten. Originalhuset som är från 1965 är utbyggd 2005 med ca 37 kvadratmeter. Huset erbjuder en välplanerad planlösning med ett ljust allrum som är öppet mot kök och matplats, rymligt sovrum samt ett badrum. Från allrummet tar ni er ut till den mysiga inglasade altanen som förlänger sommaren. I huset finns även en öppenspis i sovrummet som är i bruk samt en braskamin mellan kök och allrum. Vidare finns ett gästhus på fastigheten med en egen trevlig uteplats. Här finns ett sovrum/allrum och ett våtutrymme samt en tvättstuga.
Fritidshuset är i mycket bra skick och kan nyttjas som åretruntboende. Nuvarande ägare har spenderat mestadels av tiden under sommarhalvåret. Bra parkeringsmöjligheter via carport med en förrådsdel och grusad uppfart. Välskött och härlig tomt om ca 1655 kvm som passar utmärkt för spring och lek. På framsidan skärmas tomten av ett fint gärdsgårdsstaket.

Fastigheten har eget avlopp (trekammarbrunn med infiltrationsbädd som är godkänd från 2005). Tumbostugförening har en gemensam murad brunnhus för eget vatten.

I närheten finns omtyckta Hotell Sommarhagen. Här kan man njuta av en god middag. Hotellets restaurang har öppet året om. Det finns även flera badplaster i närheten och närmast finner ni Lillsjön med en badbrygga eller om ni föredrar sandstrand så finns populära Malexander badplats endast en cykeltur bort. Malexander erbjuder även flertalet restauranger, småbåtshamn och en bensinstation med en närbutik som har öppet under sommarhalvåret.

Möjlighet att överta/köpa lösöret!

Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy