Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
975 000 SEK / utgångspris
Adress
Aspö Eriksdal 3, Aspö, Strängnäs
Typ
KVM
27 kvm
Tomt
3 350 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Tomt med vackert och eftertraktat läge. På fastigheten finns ett enklare fritidshus med stora möjligheter. Bygga nytt eller renovera? Stor och plan fastighet om 3 350 kvm. Belägen i söderläge med fri vy över åkermark. Fastighet ligger utanför detaljplanelagt område och förutsättningarna för att få bygga är mycket goda. Lantligt belägen med naturen inpå knuten. Fritidshus om 2 rum och kök med byggår 1989. Veranda om 15 kvm i söder. Storstuga med fönster åt två väderstreck och pentry. Ett sovrum med ljusa färgval och fönster. Toalettrum med separett, handfat, fönster. Lokal lanthandel och badplats ligger inom promenadavstånd. Badplats med långgrund strand. Aktiv bygdegård. 15 km till centrala Strängnäs. 22 km till Enköping. Fiber indraget på fastigheten. El och avlopp saknas.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Husbyholm 5:2, Strängnäs kommun, Skattesats 33.77%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 27 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Tomt

Tomtarea 3 350 m² (friköpt).
Storlek: 3 350 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1989
Grundläggning: Plintar
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 2 glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskild vatten, borrad brunn. Avlopp saknas.
Servitut på brunn, tjänligt dricksvatten, Vattenprov taget april 2019.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Internet

Fiber finns indraget på tomten.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 485 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 176 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 309 000 SEK.
Värdeår: 1989
Skatt/avgift: 3 638 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Vattentäkt Vattenledning, 04-ASP-389.2
Förmån: Officialservitut Väg I Samfälld Vägmark, 04-ASP-389.3
Rättigheter last: Last: Officialservitut Vattenledning, 04-ASP-389.1
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Strängnäs Vedhörn GA:1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy