Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK
Adress
Östermarsvägen 6, Gräddö
Typ
Fritidshus
KVM
82 kvm, biarea 20 kvm
Tomt
2 283 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Oj så fint! Nu erbjuds ett totalrenoverat hus med nya fönster och nyanlagt avlopp på Rådmansö, Infjärden. Detta trivsamma och yteffektiva boende på 82 kvm erbjuder dig öppna sällskapsytor med stämningshöjande eldstad som du kan njuta av från både kök och allrum. Här finns helkaklat duschutrymme med wc och golvvärme, tre rymliga sovrum och ett nytt kök. Huset kan med fördel bebos permanent eller användas för ett bekvämt fritidsboende. Åretruntvatten från egen brunn. Från fastigheten är det bara en kort promenad till områdets bad- och båtplats vid infjärden.
Tomten som är på 2 283 kvm består av gräsytor, natur- och vackra bergshällar. Tomten har ett högt läge på baksidan med fin kvällsol och fin utsikt. På tomten står också ett gästhus innehållande sovutrymme och bastudel med vedeldat aggregat. Ytterligare förrådsbyggnad i enklare skick finns också på tomten. Nybyggda altaner i både syd-ost och syd-väst läge finns.
Här bor du med närhet till havet och skärgården men ändå bara ca 55 min med bil till Stockholm och på under 20 minuter tar du dig in till Norrtälje stad. Busshållplats finns ca 200 meter från huset och med buss 631 tar du dig in till Norrtälje på ca 35 minuter. Närmsta livsmedelsbutik ligger i Gräddö, ca 3 minuter med bil från huset. Här finns även båthamn, pizzeria och caféer. Från Kapellskärs hamn går båtar till Åland som trafikeras dagligen.

Det finns mycket att upptäcka på Rådmansö och närliggande områden, även flera alternativa badplatser och för den som har båt så finns det även mycket att ta del av i skärgården här.
Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Via nyanlagt trädäck nås ytterdörren. Väl inne finns mindre hall med plats för avhängning och en funktionell garderob.
Vidare nås husets hjärta i öppen planlösning med fönster åt tre håll vilket ger ett härligt ljus. Här ryms soffmöbel och ytterligare möblemang exempelvis fåtöljer för mys vid fönstret. Mot köksdelen finns en nyinstallerad kamin för värme ochj mys. Köksdelen har grå inredning, delvis vitrinskåp, kyl/frys, häll med ugn och fläkt samt diskmaskin. Bra arbetsytor på svart bänkskiva i laminat med vitt kakel ovanför. Vid ytterligare fönster finns plats för rymligt matbord. Vitlaserat ekgolv, ljust gråmålad träpanel och vitmålat trätak.
Helkaklat duschrum i gråvita toner med golvvärme, tvättmaskin, duschörna bakom glasdörrar, samt handfatskommod, spegel och högskåp för förvaring. Ytterligare garderob finns där hydropress och varmvattenberedare göms. Superfint!
Tre sovrum i olika storlekar, det minsta har plats för enkel- eller våningssäng, laminatgolv och ljus tapet.
Sovrum 2 har plats för dubbelsäng, laminatgolv och ljus tapet.
Master bedroom är i den utbyggda delen och har fönster åt tre håll, garderober samt utgång till den trädäckade altanen på framsidan. Ljus tapet och samma golv som i allrummet, vitlaserad laminat.
På baksidan av huset finns utbyggnad som rymmer ytterligare ett rum på ca 8 kvm perfekt för gäster som har laminatgolv och vita väggar. Intill det finns ett förråd på ca 2-3 kvm. Ytterligare rum för gäster finns i ett gästhus.

Dokument (pdf)

Planritningar Norrtälje Rådmanby 2_67 Geovy Skala 1_500.pdf Tomtkarta.pdf Norrtälje Rådmanby 2_67 AKt 01-RÅD-1435.pdf detaljplan.pdf Ritning, situationsplan.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Rådmanby 2:67, Norrtälje kommun.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 82 kvm, biarea 20 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Underbart vacker tomt med gräsytor, bergshällar och natur. En härlig utsikt mot äng på baksidan samt sol hela dagen och kvällen.
Storlek: 2 283 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1977
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Plintar
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster (2019)
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Egen borrad brunn för åretruntbruk med elslinga samt nyanlagt avlopp för såväl BDT och wc tank.
Sommarvatten från föreningen finns också.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el, luft/luft värmepump (-19) kamin

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Tv antenn

Internet

Mobilt internet
Fiber finns projekterat i området och ligger i gatan.

Övriga byggnader

Gäststuga med bastu
Förrådsbod

Uteplats

Härligt trädäck på framsidan i sydostläge
Stort trädäck på baksidan med kvällssol och öppen utsikt mot äng.

Bilplats

Grusad uppfart med plats för 3-4 bilar

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

23 000 SEK varav:
Uppvärmning: 15 000 SEK
VA: 2 100 SEK
Renhållning: 1 800 SEK
Sotning: 400 SEK
Vägavgift/snö: 1 200 SEK
Samfällighet: 2 500 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 736 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 288 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 448 000 SEK.
Värdeår: 1977
Skatt/avgift: 5 520 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Villa, 01-IM1-69/4190.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Villa
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Rådmanby GA:2 avser Vägförening
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1968-06-14)

Pantbrev

6 st om totalt 1 000 000 SEK

Renoveringar

2019
Nytt avlopp och wc-tank
Nya 3-glas fönster , altandörrar och ytterdörr.
Ny panel på framsidan, allt ommålat utvändigt så även gästhuset. Nya foder och knutbrädor.
Nytt tak och nya hängrännor samt stuprör.
Ny kamin
Nytt kök, inkl vitvaror
Nytt badrum inkl porslin
Nya ytskikt invändigt, ommålat, nya tapeter, nytt golv, ej golvi sovrum 2. Taken målade, nya lister och foder..
Utbyggt stora sovrummet
Ny altan på framsida, ny trall och staket på baksidans altan.
Ny värmepump och nya element.
Sommarrum omålat och renoverade fönster.
Gräsmatta sådd på baksidan, ny grusad uppfart.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy