Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Örkälla 27, Uppsala
Typ
Fritidshus
KVM
68 kvm
Tomt
2 400 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Ett smultronställe du inte vill missa

Välkommen till detta idylliska hus i natursköna Örkälla i närheten av Skyttorp. En välvårdad bostad med närhet till både buss samt tåg som tar dig till Uppsala på ca 15-20 minuter. I dagsläget nyttjas huset som permanentbostad av ägarna vilket fungerar utmärkt för de som önskar det.
Bostaden har under åren uppdaterats med bland annat inglasat uterum med braskamin, en stor träaltan med en jacuzzi och plats för lounge och grill. Perfekt för såväl paret som familjen.
Här finns en härlig naturtomt med gott om lekplats för de små och avkopplande trädgårdspyssel.

Fastighetens bebyggelse består av det trevliga huset, ett vedskjul samt ett förråd på framsidan. Bostaden har en tilltalande planlösning med renoverat vardagsrum tillsammans med matrum. Här finns det stora fönster med ett härligt ljusinsläpp och braskamin att slappna av framför. I anslutning från köket når du ett inglasat uterum där du kan njuta av en braskamin på kvällens härliga timmar. På altanen som sträcker sig ut i bästa solläge kan du koppla av och blicka ut mot den härliga naturtomten där det växer blommor och japanskt körsbärsträd. Eller varför inte ta ett dopp i jacuzzin i kvällssolen?

Örkälla är ett lugnt och barnvänligt område i närheten av Skyttorp med både fritidsboende och permanentboende. Samfälligheten har en gemensam pool för sommarens varma dagar där det även finns fotbollsplan, volleybollnät och ett litet servicehus med altan. I Skyttorp finns även ett elljusspår för vintern klara dagar. Skyttorp är ett lugnt trivsamt samhälle med ca 25 minuters bilfärd till centrala Uppsala samt tåg och bussförbindelse. I samhället finns förskola, skola 1-5, pizzeria mm.

Ett smultronställe du inte vill missa - Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy