Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rumma Tallkullen 1, Åtvidaberg
Typ
Fritidshus
KVM
79 kvm, biarea 89 kvm
Tomt
2 300 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Gediget och vinterbonat fritidshus i fint skick med närhet till Västersjön

Här erbjuds ett charmigt boende med ett idylliskt, högt och sjönära läge i lantliga och vackra Rumma. Fritidshuset om 79kvm är gediget och vinterbonat med öppen spis, utmärkt planlösning, härlig rymd och fint ljusinsläpp. Ett plan med två sovrum. Gäststuga om 57kvm i två plan med två sovrum, kök, vardagsrum, badrum med dusch samt bastu med dusch och liten toa. Ett fritidshus i utmärkt skick som sticker ut ur mängden!

Det första du möts av i detta fritidshus är en inbjudande hall med hatthylla. Bostaden har ett fräscht och fint badrum med toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin och handfat. Vidare utgörs huset av ett modernt, praktiskt och välplanerat kök, två sovrum samt ett rymligt, öppet och ljust vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp, öppen spis och vacker utsikt.

Huset är beläget på en stor trädgårdstomt och naturtomt med välskött gräsmatta. Terrassen är stor och löper runt halva huset. Här har man en fantastisk utsikt över sjön. Här är det sol hela morgonen och förmiddagen vilket är perfekt för varma sommarkvällar. Runt hörnet har man ytterligare en stenlagd uteplats i söderläge. På tomten finns även en rymlig gäststuga med gott om sängplatser, toalett, dusch, handfat och gott om förvaring. Dessutom finns garage med verkstad/gästrum ovanpå. Här saknar man ingenting! Njut av den vackra utsikten och lyssna till den porlande bäcken som flyter längs tomten.

Rumma är det perfekta området för dig som vill ha ett fritidsboende långt bort från stadspulsen men ändå ha närhet till det mest nödvändiga. Västersjön ligger 200 meter bort och en bit bort finns båtplats och vackra skogspartier.Välkommen hem till lugnet!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy