Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 295 000 SEK
Adress
Blåhakevägen 7, Storhogna, Dalvallen, Vemdalen
Typ
Fritidshus
KVM
144 kvm
Tomt
1 209 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stort hus med fantastiskt läge i Storhogna

Fantastisk utsikt mot Storhognafjället och soligt högt läge, nära till pist och längdspår.

På denna vackra tomt i fjällsluttningen väntar ett riktigt praktfullt fjällhus på att bli byggt. Husets storstuga kommer med fjällkänsla; panoramafönster med utsikt och öppet ända till nock. Här placeras kamin att mysa framför efter en dag på fjället eller under kuriga kvällar.Det blir gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Köket kommer att ligga i anslutning till storstugan och vara fullt utrustat med gott om utrymme. Efter en dag i skidspåret eller backen kan ni slappna av i husets stilrena bastu. Badrummet utförs i kakel och klinker.

Huset kommer att ha energieffektivt värmesystem, vattenburen golvvärme i hela markplanet via en luft-vatten värmepump. Ventilation med energiåtervinning bidrar även det till låga driftskostnader.

Med ett flott och rymligt utförande lämnar huset lite eller inget mer att önska. Utförandet exteriört blir ljust brunlaserad timmerpanel med knutar. Tak av plåt med tegelpannemönster. Altan på alla sidor runt hela huset gör att du kan njuta av solen från altanen oavsett årstid och tid på dagen.

Interiören blir påkostad och av hög kvalité, 1-stavs ekparkett och klinker på golven. Borstad träpanel på alla väggar och i flera av taken.

Observera att huset ej är byggt. Den som vill köpa det köper tomten av markägaren och tecknar upp ett ABS019 avtal med husentreprenören. Mäklaren hjälper dig. Välkommen att vara med från byggstart och välkommen hem!

Under dokument finns materialspecifikation.

Beskrivning

Entré till en hall med inbyggda garderober med skjutdörrar. Direkt till höger ligger en WC, till vänster ett sovrum. Rakt fram från hallen kommer du in i storstugan med utsikten rak fram och köket på vänster sida. På andra sidan storstugan finner du ytterligare två sovrum, badrum och bastu samt teknikrum och förråd. En trappa från allrummet leder upp till loftet som kan inrymma ytterligare ett sovrum alternativt ett extra allrum.
Ytskikt
Genomgående 1-stavs ekparkett på golven, klinker i bad, WC och teknikrum. Väggarna är klädda med borstad träpanel i valfri kulör, väggarna i badrum och WC är kaklade. Teknikrummet har väggar beklädda med ...

Dokument (pdf)

Blåhakevägen 7 ritningar.pdf Produktspecifikation.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Klövsjö 1:382, Berg kommun.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 144 kvm.
Areauppgifter enligt ritningar.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 209 kvm.

Byggnadstyp

Lofthus

Byggnad

Byggnadstyp: Lofthus
Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Timmerpanel med knytar
Tak: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Vatten saknas, Avlopp saknas.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump - vattenburen värme

Internet

Bredband planeras dras fram i Storhogna. Tidsplanen är ej fastslagen, vänligen kontakta ipOnly för info. https://www.ip-only.se

Övriga byggnader

Garage möjligt som tillval

Uteplats

Altan runt hela huset

Bilplats

Parkering vid husets baksida

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

24 700 SEK varav:
Vägavgift/snö: 2 500 SEK
Elektricitet: 15 000 SEK
Övrigt: 7 200 SEK
Driftskostnaderna är uppskattningar utifrån liknande objekt med samma typ av värmesystem etc. Driftskostnaderna är beroende av nyttjandegraden av huset.
Gemensamhetsanläggningen för vatten, avlopp och sophantering kommer att bildas. Avgifterna för gemensamhetsanläggning och vägavgiften börjar debiteras från och med att fastighetsägaren beviljats bygglov.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 398 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 0 SEK.
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 398 000 SEK.
Skatt/avgift: 3 980 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Berg Klövsjö GA:38
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2017-12-07) Detaljplan (2013-05-17)

Övrigt

Fastigheten säljs av markägaren. Husentreprenaden erbjuds av företaget Husdirekt i Jämtland AB. Fastighetsmäklaren är ansvarig för förmedling av tomten samt förmedling av entreprenaden. Entreprenaden ska tecknas mellan köparen och Husdirekt i Jämtland AB.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy