Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
895 000 SEK
Adress
Hyvena Sofieberg, Jäder, Eskilstuna
Typ
Fritidshus
KVM
45 kvm
Tomt
2 187 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Hyvena Sofieberg och ett sällsynt fint torp där du kan glömma vardagsstressen

Charmigt och mysigt torp med en lummig och rogivande trädgård. Torpet är om två rum och kök, fördelat på ca 45 kvm och har inredd vind. I köket finns vedspis, kyl, spis och fläkt. Vindsförrådet har vackra breda golvtiljor och fönster, vilket gör att möjligheten till ett extra rum finns. Trädgårdstomten är om 2 187 kvm som har flera äpple-och päronträd. På tomten finns ett förråd som passar för trädgårdsredskap. El och vatten är indraget i torpet.

Till närmsta bad är det ca 2,5 km. Till Sundbyholms stora badplats med restaurang och marina är det ca 5,5 km.

Beskrivning

Charmigt kök med synlig timmervägg, vedspis och plats för köksbord. Köket är utrustat spis, fläkt, kyl och diskbänk. Rymligt allrum med trägolv. Sovrum med snedtak och liten garderob. Badrum med dusch, handfat, mulltoa, tvättmaskin och varmvattenberedare.
Inredd vind med ett rum och ett förråd. Förrådet har breda golvtiljor och ett fönster, går att göra om till ett extra rum.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Jäders-Lundby 1:8, Eskilstuna kommun, Skattesats 34.04%.

Församling

Kafjärden.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 45 kvm.
Areauppgifter enligt tidigare taxeringsinformation.

Rum

3 rum, varav 1 sovrum.

Tomt

Storlek: 2 187 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med inredd vind

Byggnad

Byggnadsår: 1900
Byggnadstyp: 1 plan med inredd vind
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Timmer
Bjälklag: Timmer
Fasad: Stående träpanel
Tak: Tegel
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Egen borrad brunn och stenkista

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el
Elförbrukning: 904 kWh/år.

Energideklaration

Status: Behövs ej

Internet

IP-Only har dragit fram fiber till tomtgräns. Inga anslutningsavgifter är betalda. Tidsplan för färdigställande ej klart.

Övriga byggnader

Stort förråd och utedass

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

7 027 SEK varav:
Renhållning: 1 922 SEK
Elektricitet: 5 105 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 594 000 SEK (fastställt avseende år 2019) varav byggnadsvärde 221 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 373 000 SEK.
Skatt/avgift: 4 455 SEK.

Renoveringar

Nytt tak 2014-2015

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy