Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ängsälvsvägen 19, Värmdö
Typ
Fritidshus
KVM
42 kvm
Tomt
3 143 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Sommarparadis vid Bullandöviken med många hus och framtida ökad byggrätt och VA.

Högt beläget sommarhus med utsikt över Bullandöviken på underbar tomt med berghällar tallar och gräsytor. Här är ett äkta sommarnöje nära badstrand, egen båtplats, härliga naturpromenader och gångavstånd till krogen på Bullandö marina. På tomten finns flera byggnader, förutom huvudhuset finns tre gäststugor av olika användningsområden och storlekar. Läget är ypperligt som sista hus på Ängsälvsvägen och det höga läget med havsutsikten.
Huset bjuder på två rum och ett trevligt och funktionellt kök. Sovrummet har plats för dubbelsäng och garderobsförvaring. Vardagsrummet har samma härliga utsikt och öppen spis med braskassett för uppvärmning och mys. Altanen utanför dörren är fantastisk med del under tak och "bryggan" som sticker ut för att få full sol inpå kvällen.Lillstugan har också två rum som båda vetter mot viken och ett bra pentry. Också här en altan under tak med gott om sittplats. Ytterligare två stugor finns varav den ena är en nyare gäststuga med två bäddar och liten trapp att sitta på.
Fastigheten har idag sommarvatten från föreningen och enkelt avlopp samt utedass placerad bakom syrenen på tomten.

Båtplats medföljer och finns på bryggan alldeles nedanför tomten. Hit går man över samfällighetens fotbollsplan som är perfekt för lekar och spel när man är fler eller om man är liten med spring i benen.
Lite längre bort finns bastuföreningens fina bastu och badplatserna. Åt andra hållet finns marinan med krog och glassbar. Till marinan går man en kort trevlig promenad utefter vattnet. Här finns förutom glass och den eminenta krogen också mataffär, inredningsbutik och båttillbehörsaffär. Titta på www.bullandomarina.se. Även www.bullandohandel.se

Östra Älvsala är nu först i tur att få en ny detaljplan som är på remiss i området och medger större byggrätt och kommunalt VA.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy