Visningar

sön 28 apr 14:30 - 15:15
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
1 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sjöboängsvägen 18, Lovsjön, Jönköping
Typ
Fritidshus
KVM
90 kvm
Tomt
1 181 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härligt fritidshus med garage och uterum!

På Sjöboängsvägen 18 erbjuds nu detta trevliga fritidshus som kan nyttjas året runt. Här finner Ni ett garage med bra förvaring samt ett stort förråd med tvättstuga. Tomten är friköpt och på framsidan njuter Ni av solen under hela dagen. Från bostaden finner Ni en härlig badplats endast en kort promenad bort. Här finns det möjligheter att verkligen skapa ert drömboende endast 10 min från Jönköpings centrum. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med möjligheter till klädhängare och skoförvaring.

BADRUM
Stort badrum med dusch, toalett och handfat. Badrummet har plastmatta och kaklad duschhörna.

KÖK
Rymligt ljust kök med rejäla arbetsytor och bra förvaring. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin och fullstora kyl och frys.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum i anslutning till köket för att ljuset flödar in från olika håll. Stort och lättmöblerat.

SOVRUM 1
Sovrummet rymmer stor säng och har en hel garderobsvägg för optimal förvaring.

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats för stor säng och garderober. Utgång till den härliga altanen.

UTERUM
Inglasat uterum gör att huset får ett stort extrarum under sommarhalvåret. Perfekt för en trevlig middag eller bara ta det lugnt en sommarkväll.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hyltena 1:79, Jönköping kommun, Skattesats 34.96%.

Församling

Barnarp.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 90 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 181 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1953
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 101 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 744 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 357 000 SEK.
Värdeår: 1982
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Vattentäkt, 0680K-3893.1
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1960-06-20)

Pantbrev

2 st om totalt 675 000 SEK

Renoveringar

1990

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy