Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
525 000 SEK / Utgångspris
Adress
Åsbergsviken 718, Linnebäck, Karlskoga
Typ
Fritidshus
KVM
36 kvm
Tomt
600 kvm (arrenderätt)
Rum
2 rum

Drömställe vid vikens fot!

Nu finns möjligheten att förvärva ett fantastiskt fritidshus på arrendetomt som är belägen vid sjön Alkvettern och dess härliga omgivningar som erbjuder närhet till fiske, båtliv, vandrings- och cykelleder! Det gynnsamma läget, ett stenkast från vattnet med egen bryggplats, levererar en harmonisk plats för umgänge och avkoppling. Den mysiga lilla stugbyn har ett skyddat läge och en trivsam gemenskap med båt- och badplats som sammanflätande knutpunkt.
På en generöst tilltagen och lättskött trädgårdstomt finner vi en charmig storstuga som inrymmer en köksdel, sovrum samt vardagsrum med öppen spis, exklusiv "glasspinneparkett" och stora fönsterpartier med bedårande utsikt över vattnet. Utöver detta finns en nyare gäststuga med altan, friggebod, pergola med sommardusch samt ett uthus med verkstad, förvaring och dass med modern förbränningstoalett. Smidig uppvärmning med luftvärmepump, som med luftkonditionering även ger kyla under årets varmare dagar. Här kan man bo och njuta av alla årstider med allt från det perfekta sommarfirandet till de vackra vinterdagarna vid den värmande öppna spisen.
Endast 10 minuters bilfärd till Karlskoga eller 40 minuters bilfärd till såväl Örebro som Karlstad.

Beskrivning

HALL/KÖKSDEL
Spis och arbetsbänk.

SOVRUM
Fönster mot altanen

VARDAGSRUM
Fin "glasspinneparkett" och öppen spis. Fönster med utsikt över vattnet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Arrendetomt belägen inom Linnebäck 2:13, Karlskoga kommun.

Typ

Fritidshus

Storlek

Boarea 36 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Tomt

Lättskött trädgårdstomt med trivsam blomster och växtlighet.
Storlek: 600 kvm.

Arrenderätt

Arrenderätt/år: 6 500 SEK/år.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Plintar
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Vatten via samfällighet.
Avlopp saknas.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - luftburen värme, öppen spis
Elförbrukning: 1 602 kWh/år.

TV

Tv-antenn

Övriga byggnader

Isolerad gäststuga
Uthus med verkstad och WC med förbränningstoalett.
Redskapsbod.
Friggebod med dusch (sommarvatten).

Uteplats

Takad altan i anslutning till storstugans entré. Österläge.
Altan i anslutning till gäststugans entré. Norrläge.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

8 555 SEK varav:
Försäkring: 1 070 SEK
Renhållning: 835 SEK
Elektricitet: 6 050 SEK
Samfällighet: 600 SEK

Övriga kostnader:
Arrenderätt/år: 6500 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 0 SEK (fastställt avseende år saknas).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy