Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Torsby Älgstig 8, Torsby, Värmdö
Typ
Fritidshus
KVM
61 kvm
Tomt
3 687 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Trevligt vinterbonat hus på plan tomt med stor byggrätt och högt läge i populära Torsby

Privat läge med mycket himmelsljus finns denna plana, omväxlande trädgårds och naturtomt där det för närvarande står ett trevligt vinterbonat fritidshus om 61 kvadratmeter. Huset är ljust och bra planlöst med öppet mellan kök och matplats, ett stort vardagsrum med mysig brasa samt ett sovrum med plans för förvaring. Tomten har flera nivåer för olika användningsområden och allra högst upp, där huvudhuset står, är det öppet och helt plant. På den centrala, plana delen finns både gräsmatta och släta klipphällar men också en anlagd, väl tilltagen gårdsplan i anslutning till infartsvägen. Här uppe finns gott om plats för att bygga en villa på upp till 200 kvm med ett fantastiskt läge.
Avgiften för kommunalt vatten och avlopp är betald till tomtgräns och för närvarande finns eget vatten, infiltration samt mulltoa som fungerar bra.
En rejäl betongväg är anlagd upp till tomtens plana del. På nedre delen av tomten finns två stora parkerings/uppställningsytor.

Huset är mysigt med öppen spis, öppen planlösning och omgivet av fint trädäck. Ett trevligt öppet kök med träbänkar och rostfri diskbänk. Duschrum med mulltoa förberett för förbränningstoalett eller installation av vattenklosett vid anslutning av kommunalt VA.

Naturen finns ständigt närvarande runt knuten med svampskogar, vandrings- och cykelleder, havsbad och badstränder. Ordet som förenar allt detta är livskvalitet. Söker du lugnet i naturen, eller närheten till storstaden. Spelar du golf, tennis eller fotboll eller njuter du bäst med fötterna plaskandes i havet. Mitt mellan storstad och skärgård - visst är det möjligt!

En fastighet med möjligheter och Torsbys högsta läge. Titta gärna under rubriken dokument där säljaren presenterar tomtens delar och ytor.

Välkommen hem till lugnet!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy