Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Såghyttevägen 14, Falun
Typ
Fritidshus
KVM
35 kvm
Tomt
7 570 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

SMULTRONSTÄLLE I LUNÅN MED SJÖTOMT!

Välkomna till denna härliga fastighet med sjötomt vid Mellantjärnen! Här erbjuds ett smultronställe som ger både lugn och möjlighet till sommarlek. På tomten finns en stuga med köksdel där vedspis finns och ett sovrum, en större gäststuga med dubbelsäng, enkelbädd och öppen spis, samt en mindre gäststuga med två stycken bäddar. På tomten finns även en förrådsdel och ett dass. Tomten om 7412 kvm ger utrymme att expandera om så önskas, den ligger fint och insynsskyddad av flertalet stora träd mot vägen. Enbart några meter från stugorna ligger sjön vilket sätter en prägel av rofylldhet då det inte ligger några fastigheter på andra sidan.

Hit kan du snabbt och med enkelhet ta dig från både Falun och Borlänge. Stor och fin tomt med ett insynsfritt läge, vilket möjliggör utbyggnad eller tillbyggnad om så önskas. I närområdet finns vacker natur och sjöar som erbjuder ädelfiske.

Närhet till Vika som erbjuder: skola F-6, förskola, bensinmack, affär och café. Det finns en ishockeyplan, flera fotbollsplaner, elljusspår och utomhuspool med vattenrutschbana.

Denna fastighet har många möjligheter, perfekt för dig som vill komma ut i till sommarstugan och känna lugnet, här finns många sängplatser vilket ger rum åt den stora familjen. Eller så kanske du letar efter en plats för att slå sig till ro?

Såghyttevägen 16 & Såghyttevägen 14 angränsar till varandra och det är nu en och samma ägare av de bägge fastigheterna. För att få ut områdets fulla stillhet bör du som intressent köpa bägge objekten men det kan även ske att det blir olika köpare av de två fastigheterna.

https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMFritidshus/CMFRITIDSHUS4TSATUUMULTKT6I6?source=skandiamaklarna

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy