Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 200 000 SEK
Adress
Tysta Stigen 10B, Klockarfjället, Vemdalen
Typ
Bostadsrättsfritidshus
KVM
109 kvm
Avgift
3 336 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Magiskt timmerhus i Timmerbyn på Klockarfjället

Tidigare i år hade vi nöjet att förmedla ett hus i BRF Myskoxen. Nu får du som missade tillfället en ny chans!

BRF Myskoxen består av sällan skådat inspirerande och fantasifulla fjällhus byggda av rejält rundtimmer. Inspirationen är hämtad från dem som vet hur sagor ska berättas och fjällhus skall byggas. I huset finns allt du kan begära i en fjällstuga; bastu, utsikt, avskilda sovrum, stort allrum med gott om utrymme för alla. Braskamin finns i allrummet såklart och skidåkningen, både på längd och utför nära inpå.

Det här är inte ett byggnad, det här är en dröm - en dröm som kan bli din verklighet. Lev drömmen! Välkommen att kontakta mäklaren.

Huset ligger med avtal för uthyrning med Skistar. Intäkterna har varit mycket goda, se under dokument för fil med uthyrningsintäkter 2018/2019.

Beskrivning

Entré i mitten av huset in i hallen. Härifrån ligger storstugan och köket till vänster. Till höger ligger två sovrum och ett badrum med bastu. Från hallen leder även trappan till övervåningen, här finner ni ytterligare två sovrum samt ett badrum till.
Altan på husets framsida bredvid entrén.
Markplan
Hall
Hall med avhängning. Skiffergolv och ljuslaserade timmerväggar.
Kök
Kök med ljusa luckor, utrustat med spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin och mikro. Matsalsbord med stolar och bänk. Gott om ljusinsläpp genom stora spröjsade fönster. Skiffergolv, ljuslaserade timmerväggar och ryggåstak med synliga bjälkar.
Allrum
Allrum med två soffor och bord, braskamin däremellan. Gott om ljusinsläpp genom stora spröjsade fönster. Skiffergolv, ljuslaserade timmerväggar och ryggåstak med synliga bjälkar.
Sovrum 1
Sovrum med två våningssängar, ett fönster. 1-stavs ekparkett, ljuslaserade timmerväggar och tak med synliga bjälkar.
Sovrum 2
Sovrum med en våningssäng och en enkelsäng, ett fönster. 1-stavs ekparkett, ljuslaserade timmerväggar och tak med synliga bjälkar.
Badrum
Badrum med bastu, duschkabin, WC och handfat. Skiffergolv och ljuslaserade timmerväggar och tak med synliga bjälkar.
Övre plan
Sovrum 3
Sovrum med två enkelsängar, stor garderob och ett skrivbord. Ett fönster. 1-stavs ekparkett och ljuslaserade timmerväggar.
Sovrum 4
Sovrum med två enkelsängar och en stor garderob. Ett fönster. 1-stavs ekparkett och ljuslaserade timmerväggar. 1-stavs ekparkett, ljuslaserade timmerväggar och ryggåstak med synliga bjälkar.
Badrum
Badrum med bastu, duschkabin, WC och handfat. Skiffergolv och ljuslaserade timmerväggar, ljuslaserade timmerväggar och ryggåstak med synliga bjälkar.

Dokument (pdf)

Bokningsläge 10B (Fjällugglan).pdf Stadgar.pdf Årsredovisning - BRF Myskoxen Timmerhus 2017_18.pdf

Bostadsfakta

Kommun

VEMDALENS KYRKBY 54:58, Härjedalen kommun.

Storlek

Boarea 109 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: 2 plan
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump.

Föreningen

Föreningens namn: BRF Myskoxen Timmerhus
Organisationsnummer: 769630-5833
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 4
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Behövs ej

Internet

Bredband finns, för närvarande till en kostnad av ca 360 kr per månad.

Månadsavgift

Avgift: 3 336 SEK / mån

Driftskostnad

2 111 SEK varav:
VA: 382 SEK
Elektricitet: 1 375 SEK
Övrigt: 354 SEK
Uppskattade driftskostnader för vatten/el och uppvärmning. Övrigt utgör kostnad för bredband.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 28.00000 %

Vägbeskrivning

Huset ligger på Klockarfjället, nära skidbackarna och på gångavstånd till Restaurang Passet.

Närområde

Allmänt om området: Varmt välkommen till genuina, natursköna och aktiva Vemdalen! Det som sammanfattas under namnet Vemdalen är inte mindre än fyra skidanläggningar, var och en med sin egen stil. Du tar dig enkelt mellan de olika områdena. På vintern har alla med ski pass på minst 6 dagar fri tillgång till snöpendeln som går från morgon till kväll mellan de olika anläggningarna.
Vemdalsfjällen har utvecklats till Sveriges tredje största skidort under de senaste åren. Våra gäster återvänder hit, fler och fler upptäcker Vemdalen varje år. Vårt gynnsamma inlandsklimat och höga höjd över havet i kombination med välutvecklat och modernt snösystem gör att Vemdalen erbjuder riktigt god snötillgång och tidig säsongsstart.
Skidorten har det senaste decenniet försetts med inte mindre än tio nya expressliftar. I anläggningen erbjuds sammanlagt 35 liftar och 58 nedfarter inom en radie på 4 mil! I Vemdalens skipass ingår samtliga skidområden.
Vemdalsfjällen erbjuder dessutom mycket mer än bara högklassig utförsåkning. Under vinterhalvåret kan man exempelvis prova på isklättring, skoterturer, hundspann och slädturer. Vemdalen erbjuder även 70 km längdspår för klassiskt och skate i fjällmiljö. Varje område har en egen spårcentral men allt är ihopknutet så det är möjligt att ta sig från Klövsjöfjäll ända till Björnrike på längdskidor!
Vill du hellre träna inomhus finns det gym och även instruktörsledda pass, bland annat yoga och Soma.
Barmarkssäsongen bjuder även det på rikt friluftsliv med fiske, vandringar, ridning, cykelleder, paddling, jakt med mera. Området erbjuder även två golfbanor, en i Hede med utsikt över Ljusnan och Sonfjället och en andra i Klövsjö med bana i härlig fjällmiljö.
Våra områden:
Vemdalsskalet är den största anläggningen med fyra bekväma 6-stols expressliftar. Här bjuds varierad åkning för hela familjen. Hovdefjället har åkning i alla svårhetsgrader. Här finns drygt 20 nedfarter för alla. Även här finns det ett barnland med en säker expresslift för de minsta och det även möjlighet till barnpassning. Det finns ett torg på Vemdalsskalet med en genuin fjällkänsla. Här finner du restauranger och nöjen samt butiker.
Fortsätter du förbi Vemdalens by som även den har utbud av restauranter, butiker och skiduthyrning etc. kommer du mot Björnrike, som kan stoltsera med Sveriges längsta sittlift! Uppe på toppen har du en fantastisk utsikt över fjällen som i sig är en upplevelse. Björnrike har riktigt långa fina backar för alla att njuta av; bredvid ett tuffare alternativ finns alltid ett lättsammare alternativ.
Klövsjöfjäll har länge kallats skidåkarens by, här finns svarta pister med dignitet på rad. Men under senare år har anläggningen utvecklats och nu finns här ett bredare utbud med Vallesbana, Valles skogsbana och miniland. Högst uppe på fjället, flaket finns snäll åkning för alla samt en park. Du kommer upp på toppen med KlövsjöExpress eller bil. Du kan också komma hit med hjälp av släpliften som sammankopplar Klövsjöanläggningen med Storhogna. På toppen finns längdcentral för riktigt fin längdåkning i fjällmiljö. Nere på byn finns även ett elljusspår. Klövsjö by har flera trevliga restauranter och eget ölbryggeri och stenugnsbageri. På sommaren kan du fiska och paddla i sjön som ligger i dalen mellan byn och anläggningen.
I Storhogna, som ligger nästgårds, finns barnvänlig åkning och fantastiska vyer. Här finns även Storhogna Spa och det nya M-huset med bowling, mat, gym och butiker. Storhogna är något för dig som vill njuta alla årstider och har en faiblesse för svenska fjällen och dess lugn men även vill njuta av god mat, spa eller behandlingar. Du har en bekväm access rakt upp på kalfjället där du om sommaren kan vandra, på hösten plocka hjortron och om vintern åka skidor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy