Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ellingevägen 1A, Öster, Eslöv
Typ
Kommersiell
KVM
0.0 kvm
Tomt
1 190 kvm (friköpt)
Rum
0 rum

Mångsidig totalrenoverad fastighet

Eslöv växer österut och välsituerat i denna expansion saluförs nu denna totalrenoverade kommersiella fastighet som står redo att tas i bruk! En väldigt mångsidig fastighet såväl inne som ute belägen på en hörntomt mellan Lundavägen och Ellingevägen i Eslöv. Den omedelbara omgivningen består av bostadsfastigheter, industrifastigheter och jordbruksfält.

På den 1 190 m² stora fastigheten vilar ett formidabelt stenhus från 1937, ombyggd år 1947 i enlighet med detaljplanen för bostadsändamål samt totalrenoverad år 2015 till bostad, ett hem för vård och boende eller hotellverksamhet. Byggnaden har en bostadssektion på entréplan om 385 m² fördelat på 14 rum och 11 badrum samt ett gemensamt storkök, en bostadssektion på övre plan om 133 m² fördelat på två lägenheter samt ett källarplan på 308 m² fördelat på 5 rum, tvättstuga, toaletter, flertalet kök, pannrum och kontor. Fastigheten har en kapacitet på 30 boende för både det gemensamma boendet och lägenheterna. Fastighetens utformning och dess närhet till Eslövs tågstation gör den attraktiv att inrätta hela fastigheten till bostäder, studentboende, vandrarhem eller hotellverksamhet. Detaljplanen tillåter en påbyggnad på den låga delen med en våning, vilket enligt säljaren ger ytterligare närmare 300 m² i utökad yta. I övrigt finns det sedan tidigare ett tillstånd för HVB-verksamhet för 14 ungdomar/barn.

Vägen upp till byggnaden består av en egen asfalterad parkering med plats för flertalet fordon samt två inhägnade gårdsmiljöer som utgörs av dels stenlagda gångbanor och uteplatser, dels gräsmatta. På gårdsplan mot söder avgränsas fastigheten av grannfastighetens fasad. Byggnadens entréplan har en huvudentré samt två gavelentréer som tjänstgör som nödutgångar. De två lägenheterna på övre plan nås via ett separat trapphus som är beläget i ena gårdsplanet. Den renoverade källaren nås via både en utvändig källartrappa och trapphuset.

Fastigheten har genomgått grundläggande renoveringar såsom målning av fasad, dörr- och fönsterbyten, ändringar av planlösningar med nya ytskikt och renoverade sanitära utrymmen, markarbeten och stenläggning, uppförande av staket, omdragning av el med undercentraler, vvs arbeten, ny fjärrvärmeanläggning med matning till vattenburet golvvärmesystem och element (källaren) samt brandsäkerhetsanläggning med brandspjäll.

Ett tillfälle att förvärva en spännande fastighet intill goda väg- och tågkommunikationer, ett stort serviceutbud och näringsliv.

Välkommen att lämna ditt intresse!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy