Länk kopierad!
Pris
2 650 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Wallinvägen 1A, Undenäs, Undenäs
Typ
Kommersiell
Area
2 748 KVM
Kommun
Karlsborg
Tomt
2 748 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vandrarhem i vacker bruksmiljö

I vackra Sätra bruk ligger detta vandrarhem med utsikt ner mot Edsån och Viken båda vattendragen är populära och kända bland Sveriges sportfiskare vilket också är en stor del av dem som idag besöker vandrarhemmmet, vidare ligger Tiveden med sin urskog inte långt bort. Göta kanal med dess slussar är också ett trevligt utflyktsmål inte långt från huset. Idag finns här fem vandrarhemsrum varav tre rum har dubbelsäng samt två rum med två våningssängar, vilket ger sammanlagt 14 sängplatser

Nuvarande ägare har inrett källaren till gym samt enklare spaavdelning med bastu och relax rum. Vidare finns även ett behandlingsrum för massage.

Utvändigt finns stensatt uteplats där man tidigare har haft spa bad. I anslutning till vandrarhemmet finns en lägenhet om tre rum och kök som idag är uthyrd. Möjlighet för ny ägare att använda som ägarlägenhet och då ha kontroll över sitt vandrarhem. Idag har verksamheten intäkter på cirka 334 000kr från Gym, Hyreslägenhet samt Vandrarhemsdelen.

Allmän information

Pris

2 650 000 SEK (Högstbjudande)

Tomtareal/mark

2 748 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Totalareal

2 748 kvm

Taxeringsår

2019

Taxeringsvärde byggnad

118 000 SEK

Taxeringsvärde mark

60 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

178 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Gatuadress

Wallinvägen 1A

Ort

Undenäs

Kommun

Karlsborg

Fastighetsbeteckning

KARLSBORG SÄTRA 5:25

Objektskategori

Kommersiell

Byggnader

Hyreshuslokal

Typ av byggnad

Hyreshusbyggnad

Tekniskbeskrivning

Välkommen till vandrarhemmet Bruksgården vid Sätra bruk. Vandrarhemmet har idag fem rum samt en lägenhet för uthyrning om tre rum och kök . Hel källardel med spaavdelning samt gym.

För att komma in i huset finns kodlås både till vandrarhemmet samt till gymavdelningen vilket förenklar för ägaren då man ej behöver vara på plats för att ta emot sina gäster dagligen.

Hall med klinkergolv och gott om avhängning på vänster sida om entrén.

Duschrummet har klinkergolv samt väggskivor, här finns även handdukstork.

Toalett med klinkergolv och målade väggar, här finns toalett samt handfat.

I hallen finns trappa upp till vind samt nedgång till källaren

Till höger om entrén så finns det stora samlingsrummet/matsalen här finns plats bordsplatser för 20 personer. Det finns även en loungedel med soffor och en öppen spis med kamin som sprider värme och trivsel kalla dagar. I anslutning till detta rum finns ett kök. Köket har kombinerad kyl/frys, micro, elspis samt diskmaskin. Här finns även handfat och möjlighet för förvaring i skåp för gästporslin mm.

Från samlingsrummet/matsalen finns utgång till en underbar altan i söderläge, idag finns bord för 20 personer och från altanen har man underbar utsikt ner mot Edsån och sjön Viken.

Inre hall med plastmatta och målad strukturtapet, från hallen finns ingång till de fem sovrummen.

Rum ett har plastmatta och målade väggar samt fondvägg, här finns dubbelsäng placerad och två inbyggda garderober samt handfat.

Rum två har plastmatta samt målade väggar och fondtapet, plats för en dubbelsäng samt två inbyggda garderober och handfat.

Rum tre har målad strukturtapet, plats för dubbelsäng samt fondvägg. Här finns två inbyggda garderober och handfat.

Rum fyra har plastmatta, målade väggar, fondtapet samt två inbyggda garderober och eget handfat. I detta rum finns två stycken dubbelvåningssängar placerade.

Rum fem har plastmatta, målade väggar, fondtapet samt två inbyggda garderober och eget handfat. I detta rum finns två stycken dubbelvåning sängar placerade.


Nedre plan.

Från sidan av fastigheten kommer man in i det som idag används som gym, framför entrén finns grusad nedfart med möjlighet till parkeringsplatser.

Ingång till mindre hall med plats för skor, direkt efter entrén kommer man in i det som används som gym, hela gymdelen har betonggolv med nålfiltsmatta samt klinkergolv i vissa av rummen och målade väggar samt kakel upp på halva väggen i vissa av rummen.

Från gymdelen kommer man in i en inre hall som leder till omklädningsrummen, behandlingsrum, toaletter samt bastuavdelningen.

Omklädningsrum för damer har klinkergolv samt kaklat runt dusch, här finns avhängningsmöjligheter och träbänkar.

Omklädningsrum herrar har klinkergolv samt kaklat runt duschen här finns avhängningsmöjligheter samt träbänkar.¨¨


Klinkergolven i omklädningsrummen samt relaxavdelningen har vattenburen golvvärme.

Utanför omklädningsrummen finns 20 låsbara skåp placerade.
Inre hall med klinkergolv och kaklade samt målade väggar, på vänstersidan finns två toaletter med separata ingångar. Dessa har wc och handfat.

Bastuavdelning med relaxrum, duschrum samt bastu. Hela denna avdelning har klinkergolv.

Behandlingsrum för massage med klinkergolv kaklade väggar, här finns även handfat.

Tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare, här är även bergvärmen samt extra varmvattenberedare placerad. I klädrummet finns bänk för vikning av tvätt samt hyllor för tvätt.

Utvändigt runt fastigheten är det en uppväxt trädgårdstomt, på östra sidan om fastigheten finns det stensatt uteplats med plank runt om. Här har man tidigare haft spabad placerade men de är idag borttagna, fastigheten har träpanel samt tegeltak, mekanisk ventilation och 2-glas fönster.

Lägenhet om tre rum och kök. Hall med schackrutigt golv och målade väggar. På vänstersidan finns kök med plastmatta och fondtapet.. Köket är utrustat med elspis, el fläkt, diskmaskin samt kyl och frys.

Inre hall med plastmatta och målade väggar. På vänster sida finns vardagsrummet med plastmatta och målade väggar. Här finns utgång till den stora altanen på baksidan med utsikt ner mot Edsån och sjön Viken.

Rum ett med tapetserade väggar och plastmatta.

Rum två har plastmatta och tapetserade väggar.

Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns wc, dusch, tvättmaskin samt handfat.

Byggnadskommentar

Driftkostnader:
El: 24 100kr
Elförbrukning: 28 300 kwh
Sotning: 600kr
Renhållning: 2000kr
Vägavgift: 1800kr
Försäkring: 13200kr
Vatten/avlopp: 3600kr

TV/internet

Fiber finns framdraget men är ej inkopplat

Driftskostnad

Fastighetsskatt/-avgift

1 780 SEK/år

Värderingsenheter

1

Typ av byggnad

Hyreshuslokal

Värdeår

1955

Byggår

1955

Taxeringsvärde byggnad

118 000 SEK

Area

225 kvm

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Sätra 5:2 Och Del Av 5:1, Detaljplan (Beslutsdatum: 20030904)

Inteckning

Inteckningar

4

Totalt belopp

570 000 SEK

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy