Länk kopierad!
Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Storgatan 40, Löberöd, Löberöd
Typ
Kommersiell
Area
196 KVM
Kommun
Eslöv
Tomt
952 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Möjligheternas hus i Löberöd!

Välkommen till detta 1-planshus med otaliga möjligheter i Löberöd! Huset har tidigare använts till sjukgymnastik men kan, efter samtal med kommunen, göras om till bostad efter en bygglovsansökan om ändrad användning. För frågor om detta hänvisar jag till kommunen. På grund av användningen idag har planlösningen optimerats till den verksamheten. Detta gör det möjligt för en köpare att gå loss från 0 och skapa sitt drömhem från grunden. Ta hänsyn till ytterväggar och bärande konstruktioner men annars är det bara att ta för sig med ett blankt papper och börja skissa vilket gör bostaden unik i sig. På bottenplan erbjuds idag två badrum, två sovrum, ett kontor samt generösa sällskapsytor. Denna våningen hade kunnat göras om till tre sovrum, kök, badrum och en stor matsal med intilliggande vardagsrum där utgång till uteplatsen finns. Källaren erbjuder optimala förvaringsytor och plats till fler toaletter vid behov. Här hade även tonåringen kunnat ha ett eget litet rike. Bostaden är tack vare tidigare användning även handikappanpassad med både WC samt separat hiss. Flera planskisser för idéer finns bifogade. Tomten är stor och lämnar mycket goda parkeringsmöjligheter samt ett rymligt garage. Missa inte visning!

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Utgångspris)

Tomtareal/mark

952 kvm

Tomtarealuppgifter enligt

Lantmäteriet

Totalareal

196 kvm

Taxeringsår

2019

Taxeringsvärdet är

Fastställt

Gatuadress

Storgatan 40

Ort

Löberöd

Kommun

Eslöv

Fastighetsbeteckning

ESLÖV ÖLYCKE 21:1

Objektskategori

Kommersiell

Objektstyp

Villa (Typkod: 823)

Byggnader

Hus

Typ av byggnad

Småhusbyggnad

Byggår

1935

Beskrivning av byggår och om/tillbyggnadsår

BOA: 98 kvm
BIA: 98 kvm

Tekniskbeskrivning

Tak: Papp (1998)
Stomme: Sten, Trä
Fönster: 2-glasfönster på entréplan och 1-glasfönster på källarplan
Fasad: Puts (Enstegstätad, 1994)

El från 2009
Badrummen från 2009 och 1996

Uppvärmning - Luft/vatten-värmepump (2017)
Ventilation - FTX-system

Kommunalt vatten och avlopp.

Fiber är inte inkopplat.

Byggnadskommentar

Hall:
Stor och inbjudandel hall med plats för avhängning. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum:
Direkt till vänster om entrén finns ett första möjliga sovrum med plats för säng och skrivbord eller garderober. Parkettgolv och målade väggar.

Badrum:
Det första badrummet renoverades 1996 till helkakling med kakel på väggarna och klinker på golvet. Stilrena färgval som passar de flesta. Utrymmet fyller sitt syfte med dusch, WC samt handfat med kommod.

Badrum:
Nästa badrum renoverades 2009 med en halvkakling och resterande väggar målade. Utrymmet är större och handikappsanpassat med WC, dusch samt handfat. Lös förvaring finns. Detta skulle med fördel kunna bli ett stort kök istället.

Sovrum/Kontor:
Vidare når vi två mindre utrymmen där det ena skulle kunna användas som sovrum och det andra som en kontorshörna. Önskar man ett större sovrum går det också fint. För den som har vilda fantasier skulle även köket kunna ha en perfekt plats här med en eventuellt öppen planlösning mot vardagsrummet.

Stora salen:
Vidare kommer vi till ett väldigt ljust och inbjudande rum som är uppdelat i två sektioner. Här skulle med fördel kunna vara plats för en stor matsal med plats för ett generöst matbord samtidigt som familjens soffhörna har en naturlig plats i den andra delen. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Njut av lyxen med utgång till uteplatsen härifrån.

KÄLLAREN:
Källaren har mycket god höjd (2,1m) vilket gör det möjligt att använda källaren till mer än förvaring. Här skulle kunna vara kontor, tvättstuga, sovrum till tonåringen eller varför inte ett hobbyrum? Möjligheterna är många. Idag används det mestadels som förvaring och pannrum/ventilationsrum.

Trädgård:
Tomten är väl tilltagen och ger många möjligheter för den trädgårdsintresserade. Då fastigheten tidigare använts till en verksamhet finns en stor parkering som kan vara perfekt för den motorintresserade. Det finns dessutom plats för flera bilar framför garaget och en till i garaget (30 kvm byggt 2008)

Ekonomi

Kommentar

Då fastigheten använts till vårdverksamhet är elkostnaden ovanligt hög.

Driftskostnad

Vatten och avlopp

6 819 SEK/år

Renhållning

2 934 SEK/år

Elkostnad

43 927 SEK/år

Summa driftkostnad

53 680 SEK/år

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd 8/3 2022

Specifik energianvändning

70 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

137 kWh/m²

Energiklass

E

Övriga rättigheter och belastningar

Planer och bestämmelser

Ölycke 21:1 I Löberöd, Detaljplan (Beslutsdatum: 20130612, Registreringsdatum: 20130920)

Inteckning

Inteckningar

3

Totalt belopp

1 725 000 SEK

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2022-09-15 Storg40-ED Info undersökningsplikt fastighet

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy