Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Aspnäs byväg 5, Kapellskär, Norrtälje
Typ
Kommersiell
KVM
0.0 kvm
Tomt
15 890 kvm (friköpt)
Rum
0 rum

Vacker stor fastighet i roslagensfamn nära hav och båtbryggor, med fantastiskt läge.

Välkommen till denna unika chans och denna vackra stora fastighet på nästan 1,6 hektar.
Fastighet med mycket charm och stor potential, med ett utmärkt strategiskt läge nära buss och motorväg till Norrtälje och Stockholm samt Ålandshav i närheten av fastigheten med strand och bryggor.

Gräddö erbjuder restauranger, kafé, bad och marina. Här finns även en välsorterad mataffär.
Någon kilometer från fastigheten finns Kapellskärs camping med minilivs, aktiviteter såsom boule, minigolf, kanot-, kajakuthyrning, fotboll, volleyboll m.m.
Med bra kommunikationer till Norrtälje och Stockholm, bussförbindelse till Norrtälje och från Norrtälje pendelbussar till bl.a. Stockholm och Uppsala. Detta borgar för ett bekvämt pendlingsavstånd till både Norrtälje och Stockholm.

Villan.
Huset är en- och halvplanshus på cirka 260 kvm klätt med eternitplattor troligen byggt runt 1920 och utbyggt under1940-50-talet.
Det stora huset har många tidstypiska detaljer från tiden när det uppfördes. Huset har två entréer och stor södervänd balkong. I huset finns flera rum fördelat på två plan, välkommande hallar på båda planen, två vardagsrum, öppenspis, stort kök, bastu, badrum och vattentoalett. Det finns rikligt med utrymme för umgänge. Uppvärmningssystemet är oljepanna och el-patron. Huset har många originaldetaljer.
Huset har varit tomställt en längre tid, dock har huset under hela tiden varit uppvärmt. Huset har ett omfattande renoveringsbehov.

Bostadslängan
Bostadslängan är ett rött enplanshusträhus på cirka 213 kvm uppfört på 70-talet. Mycket är bevarat från 70-talet och dess charm. Dock har viss renovering gjorts exempelvis ett badrum. Huset har två separata entréer. Den ena ingången leder till en korridor och här finns fyra stycken mindre lägenheter i form av enrummare med kokvrå, dusch, wc och garderober. Den andra ingången leder till en hall och här finns tre stycken enrummare. Dessa är utrustade med garderober, wc och dusch. I korridoren till höger finns ett gemensamt kök här finns även ett gemensamt förråd och tvättmaskin. OVK (obligatorisk ventilationskontroll) är gjord och gäller fram tom 2024. Elen är besiktigad.

Uthus
Uthuset har två rum, en vedspis och vind. Area okänd.

Förrådslänga
På tomten finns även förrådslänga som är vidbyggt med uthus ovan. Area okänd.

Jordkällare
Det finns även en klassisk jordkällare för förvaring av grödor eller göra om till dryckesrum eller vad man känner för.

Pumphus
Mellan de två större husen finns fastighetens pumphus.

Tomten
Den stora tomten är delvis plan tämligen lättbebyggd. Tomten är barnvänlig med gott om plats för lek och spel. Odlingsmöjligheter, kanske ett stall eller något annat roligt att utveckla fastigheten ännu mer med. Här finns stor potential, gott om ytor där era egna idéer kan skapa stora möjligheter i samråd med kommunen.

Övrigt
Fastigheten har enskilt året-runt vatten från den egna brunnen. Två infiltrationsanläggningar ett per hus. Vatten från den egna brunnen är analyserat.
Fastigheten är inom detaljplanerat område (Byggnadsplan från 1985) som i dagsläget förhindrar ytterligare avstyckning, däremot stipulerar gällande byggnadsplan en byggrätt på totalt hela 1000 kvm.
Vid mer detaljerade frågor kring bygglov var vänligen kontakta kommunens byggnadsavdelning.

Närområdet
I närheten av fastigheten finns natursköna Riddersholms naturreservat. Från Kapellskär går färjor till bland annat Åland. Vid Räfsnäsbrygga finns glasskiosk och passbåtar som tar er ut till populära öar med skärgårdskrogar som Fejan, Tjockö, Lidö och Arholma. Vill ni ta en tur på egenhand med båt så kommer du snabbt ut i Roslagens unika skärgård. Roslagens vackra skärgård erbjuder många fina badöar, vackra stränder och en fantastisk natur samt en del unika ö-krogar och ö-affärer.
I vackra roslagspärlan Norrtälje finns det bl,a. fina promenadstråk, shopping, restauranger, sjukhus, skolor, systembolag, livsmedelsaffärer och ett stort serviceutbud samt affärsutbud.

Grannfastigheten är en obebyggd tomt, Aspnäs Byväg 7, som saluförs samtidigt. Se separat annons på hemnet. Bud kan ges avseende båda fastigheterna eller separat var för sig.

Upplev skärgården och naturlivet året runt och bo nära naturen i underbara Kapellskär.
Vid Ålands hav kan ni njuta av rofylldheten och lugnet. Ta chansen och förvärva en attraktiv fastighet intill den vackra skärgården i Roslagensfamn.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Elvenmark för mer information och visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy