Länk kopierad!
Pris
1 099 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Trollegatan, etapp 2, Viringe, Mjölby
Typ
Lagerlokal
Area
72 KVM
Kommun
Mjölby
Tomt
0 kvm

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

KOSTNADSEFFEKTIV LOKAL MED STRATEGISKT LÄGE I VIRINGE!

Efter en lyckad och slutsåld första etapp kommer äntligen EgenLokal tillbaka till Mjölby igen med en andra etapp av friköpta lokaler!

EgenLokal presenterar ett unikt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler. I Viringe, Mjölbys mest expansiva område med ett mycket strategiskt läge nära Mjölby centrum. I området finns redan EgenLokals första etapp samt ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamheter.
På en tomt om ca 4493 kvm kommer EgenLokal att uppföra 24 st lokaler om ca 6 x 12 meter där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet - du bestämmer.

Pris för standardenhet: 1 099 000 kr
Pris för gavelenhet: 1 299 000 kr
Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter.
Förväntat tillträde: Kvartal 4, 2023

Varje lokal är ca 72-105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm.

Lokalen har en generös takhöjd om ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid port. Varje lokal har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen.

Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet vilket möjliggör installation av b la handfat, toalett och pentry. I varje lokal finns det även en elcentral samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare.
Fiberanslutning är betald och anslutningen finns förberett i det gemensamma teknikrummet.
Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser.

Här kan företag exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en lokal och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar. Naturligtvis kan flera personer även gå ihop och köpa sin lokal tillsammans. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler intill varandra utan innerväggar eller med dörr emellan.

Lokalen är vid köp oinredd vilket ger varje fastighetsägare möjlighet att själv skall kunna anpassa lokalen utifrån sina behov och användningsområden. Ta gärna del av EgenLokals tillvalskatalog för att se vilka anpassningar de kan erbjuda.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.
Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Daniel Lahdo, daniel.lahdo@skandiamaklarna.se, 0703-34 19 28
Fredrik Egir, fredrik.egir@skandiamaklarna.se, 0707-70 45 55
Tim Larsson, tim@egenlokal.se, 0704-56 97 56

https://www.egenlokal.se/projekt/mjolby-2 finns ytterligare information.

Allmän information

Bostadstyp

Lokal

Pris

1 099 000 SEK (Högstbjudande)

Totalarea

72 kvm

Areauppgift enligt

Ritning(ar)

Antal rum

1 rum

Våningsplan

1

Gatuadress

Trollegatan, etapp 2

Ort

Mjölby

Kommun

Mjölby

Objektskategori

Lokal

Objektstyp

Friköpt lokal (Friköpt industri radhus)

Fastighetsinformation

Fastighetsbeteckning

1-24 stycken enheter

Byggår

2023

Fastighetsinformation

I grundutförandet är EgenLokals lokaler avsedda att användas som förråd och det är också vad vi ansöker om bygglov för. Vid ändrat användningsområde och ombyggnationer av den egna fastigheten kan bygganmälan och/eller bygglov komma att behöva sökas hos berörd kommun.

Vid montering av entresolplan efter tillträde skett krävs en bygganmälan till kommunen innan uppförande sker. Vid köp av entresolplan vid EgenLokal sköts bygganmälan av oss.

Typ av ventilation
Självdragsventilation. Vid eventuell eftermontering av mekanisk ventilation behöver anmälan till kommunen göras.

Dokument (pdf)

Produktkatalog Egenlokal Planritning Tillvalskatalog Mjölby, etapp 2

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy