Länk kopierad!
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kärnkraftens väg 1, Studsvik, Tystberga
Typ
Kontorslokal
Area
Kommun
Nyköping
Tomt
0 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

KSU (Kärnkraftsäkerhet och Utbildning Aktiebolag) avvecklar sitt hyresåtagande i dessa moderna och funktionella lokaler som i huvudsak består av kontor (113 st) och konferensrum (14 st). Vidare finns ett antal testlokaler, personalmatsal, ett stort gym samt utrymmen för fastighetsskötsel. Bolaget ägs till majoritet av Vattenfall. Köpare tillträder i första hand en tomställd fastighet med möjlighet att påbörja uthyrningsprocessen så snart bindande köpeavtal undertecknats. Under försäljningsprocessen arbetar vi parallellt med att söka efter lämplig hyresgäst/-er varför prisförväntan kan komma att ändras. Fastigheten säljs i första hand som en rak fastighetsaffär.
Önskar en köpare förvärva fastigheten genom en aktieöverlåtelse kommer fastigheten säljas över till ett nytt aktiebolag.
Fastigheten är belägen i Studsvik knappt en timme från Stockholm, ca 25 km öster om Nyköping. Bara 30 minuter från Studsvik finns internationell flygplats, motorväg och tågtrafik. Närmaste granne är Studsvik Tech Park som ligger på en yta stor som Monaco. Det är en företagspark som samlar nationella och internationella företag, organisationer och nyckelkompetenser. Här erbjuds även miljöer för test och demonstration. Inom Studsvik Tech park finns även en djuphamn, lunchrestaurang/kantina och enklare hotell. restaurang och hotell är öppet för alla, hamnen kräver tillstånd att använda.
För en utförligare specifikation av fastigheten, kontakta mäklaren för NDA och ett värdeutlåtande som inkluderar bildmaterial och byggnadsbeskrivning.

Allmän information

Pris

Säljs via anbudsförfarande

Totalareal

44 912 kvm

Taxeringsvärde byggnad

13 870 000 SEK

Taxeringsvärde mark

3 592 000 SEK

Totalt taxeringsvärde

17 462 000 SEK

Taxeringsvärdet är

Beräknat

Gatuadress

Kärnkraftens väg 1

Ort

Tystberga

Kommun

Nyköping

Anbudsdatum

30/4 2021

Fastighetsbeteckning

Hånö Säteri 1:12

Objektskategori

Kommersiell

Objektstyp

Kontor (Typkod: 426)

Dokument (pdf)

Ritning KSU

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy