Länk kopierad!
Pris
14 000 000 SEK
Adress
Rörvägen 28, Jordbro Företagspark, Jordbro
Typ
Industrifastighet
Area
1,570 kvm
Kommun
Haninge
Tomt
0 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggd och fräsch lager / industri

Med ypperligt skyltläge och god tillgänglighet ligger denna industri-/lagerhall om 1570 kvm i Jordbro Företagspark.
Modern och ändamålsenlig lokal med härlig rymd i två plan. Hög komfort med vattenburen golvvärme i hela entréplanet som värms upp med hjälp av bergvärme. Låga driftkostnader. Entré med 9 meter i tak samt kaklad wc och ett kontor om ca 16 kvm direkt vid entrén.
Totalt rymmer nedre och övre plan tillsammans ca 70 bilar inomhus. Via bilhallen på entréplanet finns access till separat tvätthall med in- och utfart på husets gavel. På övre plan ovanför tvätthallen finns en avskild kontorsdel om totalt ca 100 kvm med pentry och helkaklat duschrum.

Modern ventilation med verksamhetsanpassad FTX-anläggning, fjärrstyrt takfönster samt luftvärmepump med kylmöjlighet till kontoret vid huvudentrén. Entré med 9 meter i tak samt kaklad wc och ett kontor om ca 16 kvm direkt vid entrén. Ramp upp till övre plan som rymmer ca 25 bilar. Totalt rymmer nedre och övre plan tillsammans ca 70 bilar inomhus. Utomhus finns plats att parkera 5 bilar i bredd i dubbla rader framför entrén. Ytterligare två p-platser finns i anslutning till porten till tvätthallen. Separat entrédörr även in till tvätthallen. Tåligt klinkergolv i entréhallen samt lackat betonggolv längre in i bilhallen och på övre plan. Vid entrén finns två eldrivna portar som är 4 * 4,5 meter. Två separata entrédörrar på framsidan möjliggör en delning av lokalen om man har önskemål om det.

Separat tvätthall/verkstad
Via bilhallen på entréplanet finns access till separat tvätthall med separat in- och utfart på husets gavel. Golvbrunnar är anslutna till gemensam oljeavskiljare.

På övre plan:
Ovanför tvätthallen finns en avskild kontorsdel om totalt ca 100 kvm med pentry och helkaklat duschrum. Utgång till gemensam balkong / loftgång. Pentryt består av köksskåp med inbyggd induktionshäll, diskho nedfälld i massiv ekbänkskiva samt en spisfläkt, allt från Ikea. Det helkaklade duschrummet har wc, tvättställ och duschhörna. Hela lokalen är i mycket gott skick och överlåtes via bolag.

Beskrivning

Rörvägen 28

Övrigt

I Jordbro företagspark finns ett antal lunchrestauranger samt en mängd andra företag.

Dokument (pdf)

Stadgar Jordbro Park II.pdf

Fastighetsfakta

Fastighetsbeteckning

Åby 1:220, Haninge kommun, Skattesats 32.01%.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Stål
Bjälklag: Betong
Fasad: Plåt
Tak: Papp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme, bergvärme

Bilplats

12 p-platser utomhus

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

440 625 SEK varav:
Uppvärmning: 33 360 SEK
Elektricitet: 35 971 SEK
Övrigt: 371 294 SEK

Övrig avgift om 371 294 kr plus moms avser avgiften till BRF.

Vägbeskrivning

Läge och kommunikationer. Jordbro företagsområde ligger cirka 30 min söder om centrala Stockholm, beläget invid Södertörnsleden och Nynäsvägen. Området har genom Södertörnsleden förbindelse med både väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn samt E4/E20 via Huddinge/Flemingsberg. Med kollektiva färdmedel nås området med pendeltåg och buss. I rusningstrafik trafikeras företagsområdet av tre busslinjer som alla angör Jordbro station. Med pendeltåg nås centrala Stockholm inom cirka 25 min. Längs Nynäsvägen går det regionala cykelstråket mellan Stockholm och Nynäshamn.

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy