Länk kopierad!
Pris
6 000 000 SEK
Adress
Kalkbruksvägen 5, Vagnhärad
Typ
Bostadsfastighet
Area
0 kvm
Kommun
Trosa
Tomt
2 119 kvm

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Industribyggnad med en större hall om ca 550 m² med betonggolv (inre takhöjd ca 4 meter), en anslutande del om ca 300 m² med betonggolv, (ca 3 meter i takhöjd upp till bjälkarna) samt ett varmlager (ca 4 meter i takhöjd) om ca 100 m² med asfalterad platta. En mindre kontorsdel/personalutrymmen om ca 40 m² finns i anslutning till entrén.
Se mer info på Objektvision: https://objektvision.se/beskriv/200007161?ShowInActive=True

Nuvarande ägare uppförde byggnaden i början av 1980-talet och byggde i början av 1990-talet ut med den större hallen. Verksamheten som bedrivits har varit tillverkning av ventilationstrummor. Maskinpark samt verktyg finns att köpa för den som vill fortsätta med den typen av verksamhet. Det står köparen helt fritt att bedriva annan verksamhet och då säljs byggnaden tom.

Försäljningen
Spekulanter anmodas, på basis av lämnad information, lämna indikativa bud på fastigheten. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta bud eller att hålla en efterföljande förhandling s.k. auktion mellan budgivarna.

Inför lämnande av bud kommer tillfälle beredas för visningar.

Det indikativa budet skall utgå från följande antaganden
Fastigheten avses säljas genom rak fastighetsförsäljning d.v.s. ej som aktieöverlåtelse. Köpeskillingen betalas kontant på tillträdesdagen. Handpenning om 5 % kan komma att erläggs i samband med att köpeavtal undertecknas av parterna. Samtliga förvärvskostnader bekostas av köparen. Fastigheten överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel såsom ansvar för dolda fel. Genom att lämna in ett indikativt bud ombeds köparen att inkludera följande information.
I samband med att bud lämnas ska uppgift om tilltänkte köparen anges, såsom bolagsnamn, firmatecknare samt hur finansieringen är tänkt att ske t.ex. genom upptagande av lån (ange bankkontakt) eller genom kapital från köparens bolag.

Fastighetsfakta

Fastighetsbeteckning

Lånesta 4:9, Trosa kommun, Skattesats 32.68%.

Tomt

Storlek: 2 119 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1982

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Pantbrev

2 st om totalt 400 000 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 245 000 SEK (fastställt avseende år 2019).
Typkod: 423, Industrienhet, metall- och maskinindustri.

Fördelningar:
Industrimark: 296 000 SEK.
KontorAvkastning: 105 000 SEK.
LagerAvkastning: 225 000 SEK.
ProduktionslokalAvkastning: 1 619 000 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Byggnadsplan Ändring Av Dp

Areor och hyreintänkter

Tomtarea: 2119 m2

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy