Länk kopierad!
Pris
6 625 000 SEK
Adress
Lundavägen 10, Dalby, Dalby
Typ
Bostadsfastighet
Area
255 kvm
Kommun
Lund
Tomt
886 kvm (friköpt)

Hyresfastighet i Dalby med tre lägenheter i gott skick på utmärkt läge!

Här finns tillfälle att förvärva en mindre hyresbostadsfastighet med ett perfekt pendlingsläge i Dalby. Idag består fastigheten av 3 st lägenheter med hyresintäkter på ca 505 800:-/år. Standarden är god i lägenheterna och storlekarna varierar. Lägenheterna fördelar sig på en generös 1,5 plans lägenhet om ca 140 kvm, samt två mindre 2:or om 55 resp. 60 kvm. Nuvarande ägare har genomfört en omfattande renovering av fastigheten de senaste 3 åren. Ägaren har lagt mycket eftertanke i detaljerna och valt stilren design och moderna färgval som tilltalar de allra flesta. Lägenheterna har egna uteplatser att njuta av under årets varma månader. Alla lägenheter har helkaklade badrum med tvättmöjligheter. Dessutom finns en gemensam parkering.

Fastigheten ligger endast ca 35 m till busshållplats och ca 300 m till busstationen och ca 400 till centrum. Pendlingsmöjligheterna är goda. Missa inte visning!

För mer info, se vår hemsida: https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMFastighet/CMFastighet50H3ROTA9P75EO51?source=skandiamaklarna

Beskrivning

Lägenhetsbeskrivning

Beskrivning
1,5-planslägenhet: Till denna lägenhet välkomnas genom det stora uterummet med gott om plats för festligheter och umgänge. Bottenplan har en trevlig, öppen planlösning som sammanbinder hall, kök samt vardagsrum. Här finns också gott om plats för ett matbord. Utrustningen i köket består av diskmaskin, fläkt, spis/ugn, vask, mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd. På bottenplan finns också en rymlig klädkammare samt ett helkaklat badrum (våtrumsintyg finns) i modern design. Utrustningen i badrummet består av badkar, WC, handfat, förvaring samt handdukstork.
På övre plan möts vi av ett allrum med utrymme för exempelvis en soffa. Intill ligger ytterligare en rymlig klädkammare. I övrigt finns här möjlighet till 5 sovrum i varierande storlek. Det största sovrummet har även en generös klädkammare. Här finns också ett helkaklat badrum (våtrumsintyg finns) med tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns här dubbelhandfat, WC samt dusch.

Lägenhet 2:
Här kommer vi in till det rymliga vardagsrummet. I anslutning till detta finns köket med gott om plats för matbord. Utrustningen består av diskmaskin, spis/ugn, vask samt kyl/frys. Här finns också ett litet skafferi. Fortsätter vi har vi ett rymligt sovrum på vår högra sida och ett stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter rakt fram.

Lägenhet 3:
Här välkomnas vi till en lägenhet med öppen planlösning där vi kommer in i det rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matbord. Till höger finns det rymliga sovrummet med lättmöblerade ytor. Köket består av fräscha och lättskötta ytor. Utrustningen består av diskmaskin, spis/ugn, vask samt kyl/frys. Även här har vi ett helkaklat badrum med dusch där vi också har tvättmöjligheter. Från denna lägenheten når man även källaren som erbjuder det perfekta förrådsutrymmet.

Dokument (pdf)

Planritningar Info, Bra att veta om Budgivning.pdf Info, Energideklaration Småhus.pdf Info, Försäljningen.pdf Info, Så här mäter du bostaden.pdf Info, Undersökningsplikt & Felansvar.pdf

Fastighetsfakta

Fastighetsbeteckning

Egino 14, Lund kommun, Skattesats 32.67%.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Rum

10 rum, varav 6 sovrum.

Tomt

Storlek: 886 kvm.

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnad

Byggnadsår: 1938
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Grundläggning: Källargrund samt betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel/Siporex
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX-system
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/vatten-värmepump (NIBE F2300)

Energideklaration

Status: Utförd

Internet

Fiber finns.

Bilplats

Intill huset finns en parkeringsplats till hyresgästerna.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

73 800 SEK varav:
Försäkring: 8 400 SEK
Vatten/Avlopp: 7 800 SEK
Renhållning: 6 000 SEK
Elektricitet: 46 800 SEK
Övrigt: 4 800 SEK
Övrigt omfattar kostnad för internet via fiber.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 4 287 SEK.

Pantbrev

7 st om totalt 4 495 000 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 5 948 000 SEK (fastställt avseende år 2019).
Typkod: 320, Hyreshusenhet, huvudsakligen bostäder. Äganderätt.
Skatt/avgift: 4 287 SEK.

Fördelningar:
Småhusmark: 656 000 SEK.
Småhusbyggnad: 2 304 000 SEK.
Tomtmark bostad: 540 000 SEK.
Bostad: 2 448 000 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Byggnad, 1281K-9395.1
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Ledningar Mm, 12-IM3-96/2488.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Ledningar Mm
Planbestämmelser: Detaljplan

Areor och hyreintänkter

Tomtarea: 886 m2

Närområde

Allmänt om området: På Romeleåsens sluttning finns historiska Dalby. En ort som för 1000 år sedan förde kamp mot Lund om att vara maktcentrum i området. Men som idag mer är ett centrum för de som vill bo i ett hemtrevligt samhälle med friluftsliv runt alla hörn.

I Dalby finns det mesta man behöver på plats på orten. Bibliotek, affärer, vårdcentral, restauranger med mera servar de 7000 lyckligt lottade som hittat sitt hem här. Och fler lär det bli, då det finns planer på att bygga ut Dalby med flera nya bostadsområden. I nära förestående framtid finns också planer på att binda samman Dalby med både Lund och Malmö, via pågatågsstation och spårbunden busstrafik.

Men framförallt ligger Dalby vackert till. Närheten till några av Skånes bästa frilufts- och rekreationsområden, som Dalby Söderskog och Skrylle, gör det perfekt för alla som älskar att vara i naturen. Slätten nedanför byn gör utsikten milsvid och trots närheten till både Malmö och Lund är känslan av lugn och lantlighet påtaglig.

Dalby har flera förskolor och skolor att välja bland, hela vägen upp till årskurs 9.

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy