Länk kopierad!
Pris
745 000 SEK
Adress
Trollegatan, Viringe, Mjölby
Typ
Industrifastighet
Area
72 kvm
Kommun
Mjölby
Tomt
0 kvm (friköpt)

KOSTNADSEFFEKTIVA LOKALER MED STRATEGISKT LÄGE I VIRINGE!

EGEN LOKAL presenterar ett helt nytt koncept med friköpta industriradhus där du som företagare eller privatperson har möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler i Viringe, Mjölbys hetaste och mest expansiva kommersiella område med ett mycket strategiskt läge nära Mjölby centrum och alldeles intill E4, Riksväg 50 och 32! I området finns redan ett stort antal företag etablerade med allt från restauranger och detaljhandel till industriverksamhet.

På en tomt om ca 8 800 kvm kommer EGEN LOKAL att uppföra två radhuslängor. Först ut släpps etapp 1 av 2 med 22 enheter om vardera 6x12 meter att uppföras där varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen, hyra ut den eller sälja den vidare. Etapp 2 om 22 enheter kommer att släppas under 2020.

Varje fastighet är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på 6 meter till nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan om ca 40 kvm vilket gör att den disponibla ytan kan utökas till ca 112 kvm. Varje enhet har en vikport om 4 x 3,6 meter med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet.

Modulerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bra fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, handel eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen, kostnad ca 300 kronor per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.
Daniel Lahdo, daniel.lahdo@skandiamaklarna.se, 070-33 41 928
Fredrik Egir, fredrik.egir@skandiamaklarna.se, 070-770 45 55

På egenlokal.se finns ytterligare information.

Beskrivning

Modul industriradhus

Beskrivning
Varje fastighet är är 12 x 6 meter och har en vikport på 3,5 x 3,5 meter med fönster. Det finns möjlighet att bygga ett entresolplan vilket adderar ca 40 kvm i lokalyta.

Fastighetsfakta

Fastighetsbeteckning

Mjölby kommun, Skattesats 34%.

Församling

Mjölby.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Gjuten platta
Stomme: Stålkonstruktion
Fasad: Plåt av sandwichelement
Tak: Fribärande plåt
Vatten och avlopp: Vatten, avlopp och el är framdraget till fastigheten.
Övrigt: Varje enhet är egen brandcell. Vid köp av två enheter/moduler kan planlösningen öppnas upp.

Teknisk data

Stomme med Stålkonstruktion. Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering. Väggarna består av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering. Fribärande takplåt. Varje yta är en egen brandcell utförd i E160. Entré sker via vikport om ca 4 x 3,60 meter med fönster och har en "dörr i dörr". Takhöjd om ca 6 meter vid nock och ca 4 meter vid port. Möjlighet att dela av ytan på höjden med ytterliggare ett entresolplan på upp till ca 40 kvm. Vatten, avlopp och el är framdragen till varje yta med möjlighet att installera toalett, dusch och pentry.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Taxeringsvärde

Typkod: 320, Hyreshusenhet, huvudsakligen bostäder. Äganderätt.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan

Närområde

Allmänt om området: Fastigheten har ett mycket attraktivt läge endast 2 km från Mjölby centrum och alldeles intill påfarter till EV, riksväg 50 och 32. I området finns detaljhandel, industriverksamhet, restauranger och gör-det-själv tvätt mm.

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy