Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Dåntorpsvägen 33GZ, Jordbro Företagspark, Haninge
Typ
Fastighet
Area
0 kvm
Kommun
Jordbro
Tomt
344 kvm (friköpt)

Jordbro

Industrilokal Till Salu i Jordbro Industriområde

Entréplan
En mycket trevlig gavellokal Till Salu med egen inhägnad mark om 344 kvm och med fantastiska markytor framför lokalen som gör det mycket lätt att med långtradare lasta/lossa av leveranser. Industridel i entréplanet med 6-7 m i takhöjd i delar av ytan samt en fin kundmottagning. Betonggolv med golvbrunn ansluten till en gemensam oljeavskiljare. Eldriven takskjutport med 2 glasrader, bredd 3,6 m, höjd 4,0 m. Vattenutkastare, tvättho, 3-fas indraget, bänkskiva med diskho och underskåp och 2 fönster för naturligt ljusinsläpp. Ett teknikrum för fjärrvärme, el , vatten och wc. Kundmottagningen/butik har en filtmatta på golvet, specialväggar för att skylta upp/exponera företagets produkter/tillbehör, stålhylla med hyllplan för exponering av produkter och 2 fönster för fint ljusinsläpp. Uppvärmning med fjärrvärme och fläktbatteri.

Övre plan
Ett snyggt kvalitativt trägolv på hela våningsplanet. Kontorsytor med 4-6 arbetsplatser, ett separat arkivrum/förvaringsrum, stilfullt uppbyggt kök med diskbänk och bänkskiva ovan röda underskåp, svart kakel över arbetsytor, spisplatta, delad kyl & frys, matbord/konferensbord, tv och fönster i 2 väderstreck för fint ljusinsläpp. Ett stilfullt badrum med ett gråsvart klinkergolv och vitt kakel på väggar, wc, handfat med underskåp, spegel, handdukstork och högskåp för förvaring. Uppvärmning med fjärrvärme och vattenburna radiatorer.

Lokalen har ett avancerat larmsystem med komplett skalskydd som går att koppla på. Kameraövervakning 3 ute och 1 inne med monitor (def inspelningsenhet). Fiber finns framdraget till lokalen - dock ej indraget. Påkostad belysning på båda planen med riktigt höga luxvärden och dessutom närvarostyrd på entréplanet och dimbar/smart funktioner på övre plan.

Under driftskostnader så ligger samfällighetsavgiften under Övrigt - i samfällighetsavgiften ingår bla sophämtning, snöröjning, sandupptagning. Samfällighetsavgiften kan variera mella olika år beroende på hur kostnaderna har sett ut.

Kontorsinredning på övre plan såsom skrivbord, stolar, förvaringsskåp, hyllor, konferensbord med stolar lämnas kvar och ingår i priset.

Fastigheten säljs genom en lagfartsaffär.

Utgångspris: 3 200 000 kr

Teknisk beskrivning, basutförande

YTA:
75 kvm kontor, 115 kvm produktion/verkstad (källa Fastighetsutdrag)

GRUNDLÄGGNING:
Stålslipat betonggolv 120 mm, isolering 200 mm.

BÄRANDE STOMME.
Pelare och balkar av limträ.

TAK.
Dubbelt plåttak med 200 mm isolering, innertaket vitlackerad.

FASADER:
Prefabricerade väggelement med 150 mm stenullsisolering, insida vitlackerad, utsida silverlackerad samt tegelsockel runt hela byggnaden. H=1.0 m

PORTAR:
Eldrivna takskjutportar med 2 glasrader. Bredd 3,6 m, Höjd 4,0 m

FÖNSTER:
Vitlackerade i PVC med 2 glas lågenergiglas.

DÖRRAR:
Entré och utrymningsdörrar i lackerad aluminium.

FASTIGHETSAVSKILJANDE VÄGGAR:
Avskiljande väggar i brandklass Ei 60 vitlackerade.

KÖRYTOR OCH PARKERING:
Asfalterade ytor med markerade gemensamma p-platser.

ENTRESOLVÅNING:
Stomme av limträ med obehandlad spånskivegolv, trappa och räcken av målad stål.

EL:
Indraget till elcentral max 63 AMP. Eget elabonnemang. Belysning 300 lux. 2 st 16 AMP uttag samt 5 st 220 uttag.

VÄRME:
Fjärrvärme indraget och kopplat till värmeväxlare och varmluftsaggregat. Varje lokal har eget abonnemang.

VENTILATION:
Självdrag med frånluftsfläkt.

VA:
Golvbrunn ansluten till gemensam oljeavskiljare. Avloppsgrupper för wc, dusch och pentry. Indraget kallvatten med tappställe.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy