Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mosshult Skolan, Mosshult, Åtvidaberg
Typ
Fastighet
Area
0 kvm
Kommun
Åtvidaberg
Tomt
9 295 kvm (friköpt)

Åtvidaberg

Unikt objekt på landet med 4 lägenheter. En stor lägenhet i två plan om 7 rum och kök med härligt lantkök, matsal, vardagsrum med bar och en övervåning med stort badrum och flera sovrum. I trapphuset bredvid återfinns två mindre lägenheter på bottenplan. En tvåa om ca 63 kvm och en stor etta om ca 58 kvm. På övervåningen finns en fyra om 97 kvm.
I dagsläget står de mindre lägenheterna tomma och endast den stora med egen ingång är bebodd. På fastigheten finns även den ombyggda gamla gymnastiklokalen där tvättstuga, pannrum och förråd finns förutom en väl tilltagen föreningslokal som idag är uthyrd. Det är nära (ca500m) till sjön Antvarden där det finns möjlighet att bada, fiska och ha båt.
Här bor man på landet med bara 10 minuters bilväg in till centrala Åtvidaberg med alla dess bekvämligheter i form av matbutiker, restauranger, vårdcentral och kommunikationer.
Fastigheten har vårdats med varm hand under årens lopp och bl.a har nytt avlopp installerats. Nu är det dags för nya krafter att ta över och göra det till sitt.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy