Länk kopierad!

Tomelilla

Hyresfastighet i centrala Tomelilla med fyra lägenheter i gott skick!

Här finns tillfälle att förvärva en mindre hyresbostadsfastighet med ett centralt bra läge i Tomelilla. Idag består fastigheten av 4 st lägenheter med hyresintäkter på ca 374 000:-/år. Standarden är god i lägenheterna och storlekarna varierar, lägenheterna på entréplan och högst upp är stora och på våning två ligger idag två mindre lägenheter.

Fastigheten ligger endast ca 300 m till buss- och tågstation och har torget alldeles runt hörnet. Pendlingsmöjligheterna är goda då bland annat Pågatågen knyter samman Tomelilla med städer som Malmö, Simrishamn och Ystad.

För mer info, se vår hemsida: https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMFastighet/CMFastighet4T2TTSJ9TP5KC1S9?source=skandiamaklarna
Pris
3 600 000 SEK
Adress
Bangatan 6, Tomelilla, Tomelilla
Typ
Bostadsfastighet
Area
290 kvm
Kommun
Tomelilla
Tomt
206 kvm (friköpt)

Kontakta mäklare för visning

Beskrivning

Fastighetbeskrivning

Beskrivning
Välkommen till Bangatan 6, ett
3-planshus med källare.

Idag består gatuplan av en 3-rumslägenhet med inredd källare.
Våning 2 består av 2 lägenheter; en 2-rumslägenhet samt en 1-rumslägenhet.
Våning 3 består av en 4-rumslägenhet.

Fastigheten har två entréer från Bangatan varav den ena leder in till 3-rumslägenheten och den andra till gården där man når trapphuset till övriga lägenheter. Fastighetsägaren renoverade 2018 taket, fönster, putsade om huset och satte in ny el. De båda lägenheterna på andra våningen renoverades också.

Gatuplan
3-rumslägenhet med ett bra kök och 3 rum. I köket finns kyl/frys, diskmaskin, spis och spisfläkt. Dessutom har lägenheten tillgång till den inredda källaren som är stor och här finns badrummet med badkar, wc, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är genomgående och i gott skick med klinkergolv och vitmålade väggar. Helkaklat duschrum med klinkergolv. Entré direkt från gatan.

Våning 2
2-rumslägenheten har 1 sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, klinker och laminatgolv. Helkaklat badrum med klinkergolv. Badkar, wc och tvättställ. Genomgående gott skick och laminatgolv i sovrum.
1-rumslägenheten har öppen planlösning med kök och rum i ett, med laminatgolv. Badrum med klinkergolv, helkaklat, wc, tvättställ och badkar.
Båda köken har spis, spisfläkt och kyl/frys.

Våning 3
4-rumslägenhet med 3 sovrum och vardagsrum. Badrum med badkar och tvättmaskin. Toalett med WC och tvättställ. Även genomgående gott skick på detta plan. Köket har spis, spisfläkt och kyl/frys.

Källare
Brukskällare med förrådsutrymme för förvaring. Värmeväxlaren till fjärrvärme finns här.

Dokument (pdf)

Planritningar

Fastighetsfakta

Fastighetsbeteckning

Iduna 5, Tomelilla kommun, Skattesats 33.15%.

Församling

Tomelillabygden.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Tomt

Storlek: 206 kvm.

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnad

Byggnadsår: 1923
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Grundläggning: Källare
Stomme: Tegel
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Tak: Tegel
Fönster: Isolerglas
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Kabel TV, leverantör Sydantenn.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

155 233 SEK varav:
Uppvärmning: 74 171 SEK
Försäkring: 5 504 SEK
Vatten/Avlopp: 23 644 SEK
Renhållning: 10 226 SEK
Elektricitet: 39 583 SEK

Pantbrev

12 st om totalt 475 000 SEK

Renoveringar

Taket renoverat 2018
Fönster 2018
Nyputsat 2018
Nyare el

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 197 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 223, Småhusenhet, bostadsbyggnad med lokaler. Äganderätt.

Fördelningar:
Övrigt: 197 000 SEK.
Övrigt: 1 000 000 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (2002-06-25) Stadsplan (1987-09-21) Tomtindelning (1949-06-27)

Areor och hyreintänkter

Tomtarea: 206 m2

Närområde

Allmänt om området: Här förenas kultur med nöje - mitt på Österlen. Havet nås på endast 15 minuters bilväg, här ligger de vackraste stränderna i hela Sverige! Tröttnar du på havet finns naturen nära i Fyledalen, Brösarps backar, Örups Almbackar, Benestad backar osv.

Bebyggelsen i Tomelilla varierar, i centrum finns hus med två och tre våningar och utanför centrum villområden. Föreningslivet är rikt och många kallar Tomelilla motorsportens Mecka med Tomelilla MK:s fina anläggning Svampabanan, där det årligen arrangeras massor med publikdragande tävlingar i rally- och motocross, inte sällan med SM-, EM- eller VM-status. Här finns även tennisbanor, skjutbana, sport- och simhall, utomhusbad, campingplats, bangolf och en av Sveriges bästa golfbanor. Därutöver aktiva motions-, gymnastik-, och idrottsföreningar. Ett trevligt eljusspår i Kronoskogen och två bra gym finns att tillgå. När vädret tillåter på vintern finns även längskidspår och isbana. Även runt Tomelilla finns många fina ridanläggningar där inackordering är möjlig. Man kan besöka Nostalgicaféets 50-talssamlingar, Hasse& Tagemuseet eller roa hela familjen på Tosselilla Sommarland. Närhet till de bästa konsertplatserna, Kronovalls Vinslott, Christinehofs slott, Svaneholms slott och Sövde amfiteater.

Flertalet bra låg- och mellanstadieskolor, bland annat den populära Tryde Friskola. Här finns även högstadieskola, Österlens Folkhögskola och ett Naturbruksgymnasium med inriktning häst och lantbruk i Bollerup.
Kommunikation: Det är främst Pågatågen som knyter samman Tomelilla med Malmö, Simrishamn och Ystad. Från och till Tomelilla kan man dock åka både buss och tåg. Det är tre mil till Simrishamn, drygt två mil till Ystad och runt sex mil till Öresund.
Närservice: Tomelilla har banker, apotek, systembolag, skoaffär, märkesbutik, sportaffär och varuhus, stora bil- och maskinföretag. Coop, Ica och Lidl, ja allt som man kan förvänta sig av ett kommuncentrum.

Här finns en mängd verksamheter, kommunal service, skolor, kulturhus, bibliotek, biograf, affärer, varav några nått riksstatus. Fem minuter iväg ligger den välkända Daniel Berlins restaurang som belönats med en stjärna via Guide Michelin.

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy